28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Zonguldak'ta gençler arasındaki kavga

Zonguldak'ta gençler arasındaki kavga - Olayla ilgili gözaltına alınan 26 kişiden 4'ü tutuklandı ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, geçen cuma çıkan kavgaya ilişkin gözaltına alınan 26 kişiden 4'ü tutuklandı.

11.12.2017 - 11:54

İlçe merkezinde Merkez Camisi önünde 8 Aralık'ta, iki grup ardasında "kız meselesi" yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında "kasten yaralama" ve "konut dokunulmazlığı ihlali" suçlamasıyla 26 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.A, Y.E.Y, E.A. ve İ.K, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken, 22 kişi ise adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

8 Aralık'ta ilçe merkezindeki Merkez Camisi önünde M.A. (17), A.Ç. (17) ve C.A (16) ile A.U (17), Ö.U. (16) ve Y.Y. (18) arasında tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine M.A, A.Ç. ve C.A, diğer grup tarafından darbedilmişti.

Darbedilenlerin yakınları, daha sonra bir kahvehane önünde oturan Y.Y. ile arkadaşları B.S. (15) ve E.Y'ye (21) saldırmış, Ereğli ve Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra kahvehanede bulunan vatandaşların araya girmesiyle kavga büyümeden önlenirken, iş yerinin de camı kırılmıştı.

Kavgada hafif şekilde yaralanan 3 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldıkları Ereğli Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.