BİM'de bu Salı neler var? BİM 19 Ocak 2021 aktüel ürünler kataloğu!

BİM'in Salı günü için hazırlanan aktüel ürünler raflarda yerini aldı. BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta Salı günü iç çamaşırı, pijama ve çoraplardaki fırsatlar göze çarpıyor. BİM'de Salı günü tekstilden bakım ürünlerine varıncaya kadar birçok indirimli ürün raflarda yerini alacak. Peki BİM'de bu Salı neler var? İşte BİM 19 Ocak 2021 aktüel ürünler kataloğu

17 Ocak 2021 Pazar 13:14
Ekonomi Haberleri





BİM'in bu hafta Salı günü için hazırlanan aktüel ürünleri satışa sunuldu. BİM'e bu Salı gelecek ürünler arasında kozmetik ve kişisel bakım ürünleri yer alıyor. Her Salı ve Cuma raflarını yenileyen BİM'in aktüel ürünler kataloğunda bu hafta; Saç bakım ürünleri, kremler, duş jeli, şarjlı diş fırçası ve iç çamaşırı çeşitleri gibi birçok üründe sürpriz indirimler var. Peki BİM'de bu Salı neler var? İşte BİM 19 Ocak 2021 kataloğu.

BİM SALI AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

BİM aktüel ürünlerde bu hafta tekstil ve iç giyim doğrultusundaki indirimler kaçırılmaz fırsatla müşterinin beğenisine sunuluyor. Her hafta birbirinden ucuz ürünlerin yer aldığı BİM aktüel kataloğu bu hafta yine müşterilerin yüzünü güldürecek.

BİM'e bu hafta Salı günü için hazırlanan aktüel ürünler kataloğunda kişisel bakım ürünleri ve iç çamaşırları uygun fiyattan satışa sunuldu.

BİM aktüel ürünlerde bu hafta yine çok avantajlı ürünler var. BİM aktüel indirim kataloğunda bu hafta gıdadan bakım ürünlerine varıncaya kadar birçok üründe fırsat indirimi raflardaki yerini aldı.

BİM 19 Ocak 2021 aktüel ürünler kataloğundaki kozmetik ürünlerin yer aldığı sayfasında; Durulanmayan bakım kremi, saç bakım şampuanı, saç bakım kremi, ağız bakım suyu, diş macunu, diş fırçası, sıvı sabun, bukle belirginleştirici krem, toka, duş jeli, sprey kolonya, katı sabun, kil yüz maskesi, deodorant ve 10’lu tıraş bıçağı yer alıyor.

ŞOK'a bu hafta neler geliyor? ŞOK 20 Ocak 2021 aktüel ürünler

BİM'de bu hafta neler var? 20 Ocak 2021 BİM aktüel ürünler kataloğu

A101'e bu hafta neler gelecek? A101 21 Ocak 2021 aktüel ürünler kataloğu

BİM'e Salı günü gelecek olan ürünler arasında; bebek tulumu, çamaşır takımı, saten gecelik, 7’li çorap, dizaltı pamuklu çorap, bisiklet yaka fanila, erkek atlet, kalın askılı kadın atlet, kız ve erkek çocuk atlet çeşitleri ile çorap çeşitleri yer alıyor.