Turkcell Platinum Offroad Challenge ünlülerin akınına uğradı

Turkcell Platinum Offroad Park’ın ev sahipliğinde bu sene ilk kez düzenlenen Turkcell Platinum Offroad Challenge birçok ünlü simayı bir araya getirdi. İstanbul’un kalbinde offroad heyecanı yaşatan turnuvaya iş, sanat ve cemiyet dünyasından aralarında Hacı Sabancı ve Zeynep Nazlı Kayı, Hakan Sabancı, Fethi Kamışlı, Demet Şener ve Aslı Hatemi, Gül Gölge, Burak ve Melis Hatipoğlu, Erkan ve Yelda Güral’ın yanı sıra Sinem Yıldırım, Nejdet ve Emel Ayaydın, Heves Ekinci, Volkan ve Serap Sarı, Sitare Kalyoncuoğlu, Alpay ve Gaya Başaran ile Çağla Bostancı’nın bulunduğu birçok ünlü isim katıldı.

19 Kasım 2018 Pazartesi 07:00
Güncel Haberleri


Bu yıl ilk kez düzenlenen ve arazi yarışlarını şehrin kalbine taşıyan Turkcell Platinum Offroad Challenge, offroad tutkunu ünlüleri bir araya getirdi. Aralarında Hacı Sabancı ve Zeynep Nazlı Kayı, Hakan Sabancı, Fethi Kamışlı, Demet Şener ve Aslı Hatemi, Gül Gölge, Burak ve Melis Hatipoğlu, Erkan ve Yelda Güral’ın yanı sıra Sinem Yıldırım, Nejdet ve Emel Ayaydın, Heves Ekinci, Volkan ve Serap Sarı, Sitare Kalyoncuoğlu, Alpay ve Gaya Başaran ile Çağla Bostancı’nın bulunduğu iş, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimler bir yandan yarışları izlerken bir yandan da offroad deneyimini yerinde yaşadılar.

Maslak’taki Turkcell Platinum Offroad Park’ta düzenlenen ve 24 takımdan 48 offroad tutkununun kıyasıya yarıştığı turnuvanın birincisi, pilotluğunu Akın Özcan Co-Pilot Fatih Baydar'ın yaptığı takım oldu. 3 etap ve 9 istasyondan oluşan zorlu parkurda mücadele eden ekiplerden pilotluğunu Serkan Zengin Co-Pilot Aydemir Tozar'ın yaptığı ekip ikinci,  pilotluğunu Ali Ataş Co-Pilot Ömer Kızılay'ın yaptığı takım ise üçüncülüğü elde etti. Offroad yarış turnuvasında mutlu sona ulaşan isimler ödüllerini Turkcell Pazarlama Direktörü Ömer Barbaros Yiş’in elinden aldı. 

Pist kullanımı ve eğitimler yüzde 50 indirimli

Turnuvanın düzenlendiği Turkcell Platinum Offroad Park, haftanın 7 günü tüm Platinum müşterilerine açık olarak hizmet veriyor. Turkcell Platinum Off-Road Park’a gelecek tüm Platinum müşterileri, yüzde 50 indirimli olarak istediği kadar pisti kullanabilirken, eğitim paketleri de satın alabiliyor. Bunun yanı sıra her hafta 60 Turkcell Platinum kullanıcısı, çift kişilik Off-Road deneyimi kazanma şansına sahip oluyor. Yüzde 50 indirim kodu ve çift kişilik deneyim kazanma şansı için Turkcell Platinum uygulamasına girmek yeterli oluyor.