‘Ben varım, şehrim, ülkem #BanaEmanet’

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk kez oy kullanacak genç seçmene yönelik mesajını içeren videoya, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, sosyal medyadan yanıt verdi.

25 Mart 2019 Pazartesi 07:00
Politika Haberleri


AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı 31 Mart yerel seçimlerine yönelik hazırladığı proje kapsamında ilk defa oy kullanacak seçmenler ile 18-30 yaş aralığındaki seçmenlerin adreslerine 81 ilde bulunan teşkilat üyelerince zarf içerisinde kartpostal gönderecek. Kartpostaldaki QR kodunu telefon kameralarıyla okutanlar ‘sanaemanet.com.tr’ adresinde kendilerine özel sürpriz bir video ile karşılaşacak. Videoda kendi isimlerine özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bir mesaj olacak. 

GENÇLER İYİ Kİ VARSINIZ 

Altun, AK Parti Gençlik Kolları tarafından kendisine özel hazırlanan videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajını Twitter hesabından paylaştı. Erdoğan vidoda, gençleri en kalbi duygularıyla selamlayarak bugün dünyada ve Türkiye’de hayatın her alanı gibi fikirleri paylaşma yöntemlerinin de hızla dijitalleştiğine dikkati çekti. Altun da Erdoğan’ın mesajına “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ‘Kim var’ diye seslenilince sağına soluna bakmadan ‘Ben varım, şehrim, ülkem #BanaEmanet’ diyen bir gençlikle omuz omuza vereceğiz. Şehirlerimizi, ülkemizi birlikte yöneteceğiz. İyi ki varsınız gençler” cevabını verdi.