'Hayalleri bile bizim yapacaklarımıza erişemez'

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, partisinin Torbalı ilçesinde düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti.

25 Mart 2019 Pazartesi 07:00
Politika Haberleri


İzmir’in 21.yüzyılda ilkel sayılabilecek problemlerle uğraştığını belirten Zeybekci, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler hedefinde, şehirler yarışında yarış dışında kaldığını söyledi. 

SAHTE ATATÜRKÇÜLER 

Zeybekci “Sahte Atatürkçüler, İzmir’i geri bıraktılar. Mazeretçilerin, bahanecilerin hayalleri bile bizim yapacaklarımıza erişemez. Ulaşsaydı bu şehri bu hale getirmezlerdi. 4,5 milyonluk şehrin çöplerini dağlara, tabiata atmak, yağmur sularını kanalizasyona verildiği için her yağmurda şehri kanalizasyon basması bu şehre yakışıyor mu?” diye konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin Torbalı’daki mitinginde, büyükşehirin yapması gereken hizmetlerle ilgili tek kelime söylemediğini, yine ‘ama, fakat, lakin, ancak’tan başka bir şey diyemediğini ifade eden Zeybekci “İzmirli kardeşim trafikte yaşlanıyor, çöpler tabiata atılıyor” ifadelerini kullandı.