'Vatandaşa hizmet etmek milli ve insani bir görevdir'

AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Acar vatandaşla daima istişare içinde olacaklarını söyleyerek “Derdimiz ne koltuk ne de unvan sahibi olmak. Amacımız sadece halka hizmet etmek” dedi.

20 Mart 2019 Çarşamba 07:00
Politika Haberleri

TALAT DOYMUŞ / ANKARA



Yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhur İttifakı’nın AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Süleyman Acar, hazırladığı projeleri Star Gazetesi’ne anlattı. Devralacağı hizmet bayrağını daha ileri taşıyacağını ifade eden Acar “Seçimlere kadar çalınmadık kapı, sıkılmadık el, almadık gönül bırakmayacağım. Seçimden sonrada aynı bu tempoda vatandaşlarımız ile iç içe olup gönüllerini kazanacağız. Amacımız, ne koltuk ne de ünvan sahibi olmak. Bu ecdâd yadigârı memlekete 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için çabalıyoruz” diye konuştu. Yaşanan yere ve vatandaşlara hizmet etmenin, milli ve insani bir görev olduğunu belirten Başkan adayı Acar, gücünü inancından ve değerlerinden aldığına vurgu yaparak, demokrasi içinde vatandaşla daimi bir istişare içinde olacaklarını, halkın görüş, teklif ve eleştirilerini titizlikle dikkate alıp bir anlaşma ve uzlaşı bütünlüğü içinde çalışacaklarının altını çizdi. 

TERMAL CENNET 

“Esnaf ve vatandaşların, aynı zamanda tüm ilçenin sorunlarını bilen bir başkan adayıyım” diyen Acar, belediye başkanı seçilmesi halinde hazırlanan projeleri tespit edilen takvim çerçevesinde hayata geçireceklerini söyledi. Bu projelerinin, toplumun tüm kesimlerine ve ilçenin öncelikli ihtiyaçlarına yönelik geliştirildiğini vurgulayan Acar, “Kızılcahamam’ın termal tesisleri, jeolojik ve arkeolojik alanları, trekking ve kamping bölgeleri kültür ve inanç turizmi kapsamında sayısız mekana sahibiz. Buraları modern bir şekilde ziyaretçilerin hizmetine sunacağız ve bu sayede kırsal kesimde de yeni iş imkanları sağlayacağız. Ayrıca fizik tedavi hastanesi yaparak ilçemize kazandıracağız” ifadelerini kullandı. Kızılcahamam’ın Türkiye’nin nadide mekanlarından biri olduğunu söyleyen Acar “Yerel seçimler ülke çapında elbette bir beka tartışması açtı ancak bazı kesimler bunu küçümsüyor. Hatta alay ediyor. 15 Temmuz da Kızılcahamam, devletine sahip çıkmak adına verdiği şehitlerle, sonsuza kadar ülkenin birlik beraberliği, bütünlüğü ve bekası için canını dişine takarak çalışacak” şeklinde konuştu.