Galatasaray'da Fatih Terim krizi!

Mali Genel Kurul öncesi Galatasaray yönetimiyle 5 yıllık anlaşmaya varan Fatih Terim, Mustafa Cengiz yönetiminin ibra edilmemesinin ardından yeni seçim yapılana kadar imza atmama kararı aldı.

26 Mart 2019 Salı 07:00
Spor Haberleri

Mali Genel Kurul öncesi Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim ile görüşmüş ve 5 yıllık yeni sözleşme üzerinde anlaşmışlardı ancak Fatih Terim, Cengiz yönetiminin ibra edilmemesinin ardından şok bir karar aldı.
 
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi ibra edilmemişti. Bu gelişmelerin ardından dün bir açıklama yapan Mustafa Cengiz şunları söyledi:
 
“Şu an itibarıyla Galatasaray'ın yüce menfaatleri ve Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerlerin korunması uğruna gereken her şeyin yapılacağından camiamızın hiçbir endişesi olmasın. Gereken her türlü önlem alınacaktır. Biz görevimizin başındayız. Son genel kurulda haksız ve tartışmalı şekilde alınan kararlara karşı hukuki mücadelemize tüm alanlarda ve boyutlarda girişecek ve onları sürdüreceğiz.”
 
Mali Genel Kurul öncesi Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim ile görüşmüş, 5 yıllık yeni sözleşme üzerinde anlaşmışlardı ancak Cengiz ibra edilmeyince işler karıştı. Fatih Terim'in nezaketen yeni seçim yapılana kadar herhangi bir imza atmayacağı öğrenildi.
 
Fotomaç