Trabzonspor Burak Yılmaz'ı arıyor

Spor Toto Süper Lig'de ilk 5 haftada 7 puan toplayan Trabzonspor, Burak Yılmaz'ı aradı.

19 Eylül 2018 Çarşamba 07:00
Spor Haberleri


Bordo-mavili takım, bu sezon oynadığı 5 lig maçında 9 gol kaydederken,  sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayan Burak Yılmaz'ın yokluğunu hissetti.

Yeni sezon öncesi yurt dışı kampından kasıklarındaki sakatlık  nedeniyle ayrılaran ve ameliyat edilen Burak Yılmaz, geçen sezonunun ilk 6  haftasında forma giydiği 5 maçta 7 golle takımının skor yükünü çekmişti.

Burak Yılmaz, geçen sezon Trabzonspor'un sahasında 2-1 galip geldiği  Atiker Konyaspor, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Medipol Başakşehir ve kendi  evinde 4-3 mağlup olduğu Aytemiz Alanyaspor maçlarında 2'şer, İstanbul'da  Fenerbahçe ile yapılan maçta 1 gol kaydetti.

Rodallega, 3 gol attı

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın yokluğunda forma giyen Hugo Rodallega  ise ilk 5 haftada 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Rodallega, bordo-mavili takımın 3-1 kazandığı Demir Grup Sivasspor  maçında 2, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı MKE Ankaragücü maçında da 1 gol attı.

Kolombiyalı oyuncu, ligin ilk 5 haftasında 3 maçı boş geçerken 2'sinde  rakip kaleye gol gönderdi.

25 maçta 23 gol kaydetmişti

Burak Yılmaz, geçen sezon 25 lig maçında 23 gol kaydederek takımının  en golcü oyuncusu olmuştu.

Bordo-mavili futbolcu, bu sezon ise sakatlığı nedeniyle ilk 5 haftanın  sadece Demir Grup Sivasspor maçında 26 dakika görev alabildi.

Özellikle 1-0 mağlup olunan Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası Burak  Yılmaz'ın ne zaman sahalara döneceği merak edilirken, takımla çalışmalara katılan  futbolcunun hafta sonu Göztepe maçında kadroda yer alması bekleniyor.