Eren HATTATOĞLU

ehattatoglu@stargazete.com

Bu hafta Terazi burcunda yeniay doğuyor

19 Ekim Perşembe günü doğan bu yeniay, Koç burcundaki Uranüs’ün tam karşısında ve en sert açı olan 180 derece karşıt açıyı yapacak. Terazi denge ve uyum burcudur ama Uranüs’ün karşıt enerjisi beklenmedik gelişmelerle bu dengeyi zorlaştıracak. 17 Ekim Uranüs’ün dengesiz enerjisi, Mars’ın kızgın enerjisiyle çatışacak. Mükemmelliyetçi Başak’taki Mars, zalevlenmeye hazır Uranüs ile çatıştığından hassas konulardan ve riskli işlerden uzak durmak iyi olacak. Fevri davranma ve ani karar alma eğiliminde olabiliriz. Koçlar ile Başaklar özellikle de 19 Eylül ile 17 Nisan doğumlular ardından Terazi ve Balıkların sakin ve soğukkanlı olmaları iyi olur.  18 Ekim’de ise Akrep burcuna geçen Merkür ile Jüpiter kavuşum yapacak. Bu olumlu dizilim tüm Başak, İkizler, Yay ve ayrıca Akrep burcunun ilk günlerinde doğanların önünü açacak ve kolaylıklar sağlayacak. Akrepler haberler alabilir, seyahat planları yapabilirler. Yeniay 19 Ekim doğumlu Terazilere hem enerji verecek, hem de karşı taraftan gelebilecek şaşırtıcı davranışlar hatta şok edici gelişmelerle uğraşmasına neden olacak. 

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan / HAFTANIN ŞANSIZI

Bu haftanın yeniayı ve ardından gelen günlerde, partnerinize ve yakın dostlarınıza odaklanabilirsiniz. Sinirli olabilir ve çabuk alev alabilir ve kısıtlanmaya şiddetli tepkiler gösterebilirsiniz. Öfkenizi kontrol etmelisiniz. Eşiniz, iş ortağınız, yakın arkadaşınızla ilişkinizi korumaya çalışın. Yeniaydaki eğilimler uzun sürebilir.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Yeniayla beraber yeni bir proje, müşteri veya görev alabilirsiniz. Büyük bir proje onaylanabilir. Ancak perde arkasında oynanan oyunlar sizi yoracak. Sizden gizlenen bir şeyi öğrenebilir ve çok şaşırabilirsiniz. Alternatif olarak sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Evde veya iş yerinde yardımcınız işten çıkabilir ya da kendinize yeni bir yardımcı bulabilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Yeniay aşk ilişkinize, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlara enerji verecek. Ancak sert bir yeniay olduğundan, bazı arkadaşlarınızın sorunları olabilir. Beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Ayrıca aniden çıkan büyük bir ödeme ya da kredi gibi bir meseleden dolayı zorlanabilirsiniz. Kendi işinizde geçici maddi bir kriz çıkabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Eve ait bir meselelere odaklanmanız gerekecek. Anne babanızla olan ilişkinize veya onunla ilgili bir konuya öncelik verebilirsiniz. Aynı anda işinizde de beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Son yıllarda iş hayatında yaşadığınız dengesiz gidişat giderek durulacak ve daha istikrarlı bir çizgiye gelecek. Ama henüz değil! Otorite figürleriyle olan ilişkiye dikkat bir anda alev alabilir!

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Yeniayın ardından yola çıkabilir veya yoldan gelen misafirleri ağırlayabilir ya da seyahat yapabilirsiniz. Pek çok haber gelebilir. Aynı anda akrabalarınız arasında anlaşmazlıklar olması mümkün. Yurt dışı ve üniversite bağlantılı beklenmedik krizler çıkabilir. Önemli bir anlaşma gündeme gelebilir ama imza için uygun bir dönem değil. Eve ait bir fırsat çıkabilir. 

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Yeniayla beraber aniden büyük bir ödeme yapmanız gerekebilir. Para konuları ve masraflar yüzünden çok bunaldığınızı hissedebilirsiniz. Ödemeleriniz çok yüksek olabilir ama aynı zamanda büyük miktarda para kazanmanız da mümkün. Ayrıca bir seyahate çıkabilir veya seyahat planları yapabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın akrabalarınızdan sevinçli haberler gelebilir. 

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Burcunuzdaki yeniay, yeni başlangıçların kapısını açacak ama aynı anda mücadelelerin ortasında yer alabilirsiniz. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız veya birebir ilişkiniz olanlar, özellikle de bir “erkek” sizi çok şaşırtacak davranışlarda bulunabilir. Diğer yanda parayla ilgili görüşmeler yapabilir, haber alabilir yola gidebilirsiniz. 

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Kısa bir seyahat gündeme gelebilir. Yakın akrabalarınızla buluşabilirsiniz. Haberler gelebilir. Diğer yanda yeniayla beraber ani ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yoğun bir iş trafiği, iş yerinizde gerilimli bir ortam, çalışma arkadaşlarınızla ilişkinizde çeşitli anlaşmazlıklar ve iş programınızda ani değişiklikler olabilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık / HAFTANIN ŞANSLISI

Sosyal hayatınız canlanacak. Kalabalık bir ortama katılmanız söz konusu ama bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sosyal bir etkinlik, davet ya da iş için katılacağınız bir fuar ya da seminer olabilir. Aşkta sürprizler var! Sevgiliniz ve çocuklarla ilgili hızlı gelişmeler olabilir.  Yakın çevreniz size karşı isyan bayrağı açılabilir!

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Yeniayın ardından kariyerinizde yeni kapılar açılabilir. Ancak beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Aynı anda ev hayatınızla ilgili meselelerde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eviniz ve işinizdeki taleplerden dolayı bunalabilirsiniz. İşveren veya aile büyüğü gibi kişiler fevri olabilirler; hassas konular için uygun bir zaman değil!

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Akrabalarla ilgili sorunlar aniden yüzeye çıkabilir. Onların hayatındaki bir soruna odaklanacaksınızdır. Eşinizin akrabaları ve sizinkiler arasında anlaşmazlık olması da mümkün. Bilmediğiniz unsurlar, sırlar ve entrikalar yüzünden zorlanabilirsiniz. Eğer bir seyahate çıkarsanız aynı şekilde beklenmedik aksiliklere karşı hazırlıklı olun.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Para konularına odaklanacaksınız. Beklemediğiniz ödemeler çıkabilir ama aynı zamanda başka bir kaynaktan para gelebilir. Yüklü bir ödeme, borç, vergi, kredi gibi bir meselede ani gelişmeler olabilir. Kriz aniden ortaya çıkabilir. Aslında uzun yıllardır para meselelerindeki bu dengesiz gidişata alışmış olabilirsiniz.