Eren HATTATOĞLU

ehattatoglu@stargazete.com

Dolunay’da Ay Tutulması en çok kimi etkileyecek

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Bir arkadaşınızla ilgili önemli gelişmeler olabilir ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Dernek, kulüp gibi bir organizasyonda görevli olabilir veya önemli bir toplumsal projede yer alabilirsiniz. Büyük bir hayalinizle ilgili bir fırsat aniden karşınıza çıkabilir, tetikte olmalı ve seçenekleri iyi değerlendirmelisiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Altı ayda bir tekrarlayacak olan tutulmalar, yıldız haritanızın ev ve kariyer bölümünü harekete geçirecek. İş hatta sektör değiştirmeniz bile mümkün. İş yerinizdeki bir yönetici aniden işten ayrılabilir veya annenizle ilgili önemli bir gelişme olabilir. Evdeki yoğunluk ve kalabalık devam edecek. Tamirat, temizlik, taşınma veya babanıza ait işlerden dolayı yorulabilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Kısa veya uzun seyahatler için yolunuz açık! Yurt dışına gidebilirsiniz. Üniversite, hukuk ve medya bağlantılı planlarınız tutulmayla beraber hızlı bir şekilde sonuçlanacak. Sevgiliniz ya da çocuklarla neşeli, eğlenceli bir dönem geçirebilirsiniz. Ancak kariyer planlarınızda belirsizlikler ve kararsız kalacağınız durumlar olabilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Parayla ilgili yeni gelişmeler olabilir ve ufak bir kriz ile doruk noktasına çıkabilir. Ay tutulması aynı zamanda yoğun duygusallık getireceğinden maddi konulara tarafsız yaklaşmaya çalışın. Borç, kredi, mortgage, hisse, komisyon, tazminat, sigorta, miras, nafaka, vergi gibi maddi kaynaklarda gelişmeler olabilir.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Ay tutulması yakın bir ilişkinizi mercek altına alacak ve hangi durumda olduğunuzu görmenizi sağlayacak. Bu ilişki evlilik, ortaklık gibi duygusal ya da resmi bir ilişki de olabilir. Tutulma aşırı uçta kararlara neden olabilir. Bitebilir veya başlangıcın planlarını yapabilirsiniz. Veya partnerinizin hayatında önemli gelişmeler olabilir.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

İş yerinizde değişiklikler olabilir. Günlük iş rutininiz ve iş yapma biçiminiz değişecek. Ev ya da iş yerinizdeki kadın bir yardımcı ya da çalışan işten ayrılabilir. Personel yerine proje, görev ya da müşterilerde değişiklik olması da mümkün. Tutulma sağlıkla ilgili konuları da gündeme getirebilir; beslenme alışkanlıklarınızı değiştirebilir, spora başlayabilirsiniz. 

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim / HAFTANIN ŞANSLISI

Ay tutulması, duygusal hayatınızda ani gelişmelere neden olabilir ve yoğun duygular içinde olabilirsiniz. Duygularınız aşırı uçlara kayabilir. Tutulma sürpriz bir hamilelik haberi ya da çocuklarla ilgili gelişmeler de getirebilir. Sanatsal ve yaratıcı alanlarda çalışmalar yapabilirsiniz. Ancak iş programınızda belirsizlikler olabilir. 

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Ev ve aileye ait önemli bir meselede sonuca ulaşabilirsiniz. Taşınma, tadilat, ev satın alma, kiralama, mobilya gibi ya da babanızla ilgili bir konuda gelişmeler olabilir. Hayatınızda önemli bir konuya son noktayı koyabilirsiniz. Kariyerinizde ise güçlü bir dönemdesiniz, işinizde dönüm noktası bir olay yaşamanız da mümkün.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Yolda olacaksınız. Ay tutulmasıyla beraber gittiğiniz bir seyahatten dönüyor veya yola çıkıyor olabilirsiniz. Eğer siz yolda olmazsanız, yoldan gelenler olacaktır. Kardeş, kuzen, hala, teyze gibi yakın akrabalarınız da ön plana çıkıyor. Alternatif olarak bir sınava girebilir, daha önceden girdiğiniz sınavın sonuçlarını alabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Parayla ilgili hızlı gelişmeler olabilir. Zaten ortak harcamalarınız çok yüksek olmalı. Büyük bir ödeme, ya da maaşınızla ilgili bir durum sonuçlanabilir, bir gelir kaynağı kesilebilir. Eğer bir kesinti olursa, iki hafta sonra oluşacak güneş tutulmasıyla maaş dışında bir gelir kaynağı bulabilirsiniz, çalışmalarınıza devam edin.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Olayların merkezindesiniz. Önemli bir mesele hızla sonuçlanabilir. Bu bir bitiş de olabilir, devam eden durum içinde yeni bir başlangıç da. Tutulma sadece süreci hızlandıracak ve bilmediğiniz unsurları ortaya çıkaracak. Burcunuzda devam eden tutulmalarla beraber bir sene içinde evlenebilir ya da bir iş ortaklığı kurabilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  / HAFTANIN ŞANSIZI

Bazı sırlar birdenbire gün ışığına çıkabilir. Sizden bilerek gizlenen bazı bilgileri öğrenebilirsiniz. Aynı şekilde sizin de bir sırrınız açığa çıkabilir. Bir yakınınız için hastane, huzurevi, hapishane ya da rehabilitasyon merkezi gibi bir kurumu ziyaret etmeniz de mümkün. Kalabalıklar yerine yalnız kalınca daha huzurlu olacaksınız.