Eren HATTATOĞLU

ehattatoglu@stargazete.com

Dönüm noktası yılı olacak

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Dolunay yıldız haritanızın en yüksek bölümüne enerji veriyor ve sizi yukarılara çıkarıyor. İsminiz duyulabilir, mesleğinizde bir başarı kazanabilirsiniz ve dikkatler size çevrilebilir. İşveren, yönetici ya da güçlü bir kurumun baskısını hissedebilirsiniz. Eğer kariyerinizle ilgili kötü bir gelişme olursa, daha iyisine yer açmak için bu olayın başınıza gelmiş olabileceğini düşünün.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Dolunay seyahate çıkmanızı, farklı kültürlerle içiçe olmanızı ve ufkunuzu genişletmenizi isteyecek. Siz gidemezseniz, yoldan gelenleri ağırlayabilir veya yabancılarla sürekli bağlantı halinde olabilirsiniz. Yurt dışı, medya, İnternet bağlantılı bir iş ya da bir mahkeme davası gündeme gelebilir. Pasaport, vize işlemleri ya da üniversiteyle ilgili bir iş de sonuçlanabilir.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Bu hafta para işleri ön planda. Bankalarla ilgili bir işiniz sonuçlanabilir veya bir onay alabilirsiniz. Miras, nafaka, burs, komisyon, hisse, tazminat, vergi, sigorta gibi kaynaklar gündeme gelebilir. Yüklü bir ödeme olabilir ama başka bir yerden de para alabilirsiniz. Alternatif olarak ameliyat ya da başka tür tıbbi işlem gündeme gelebilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Duygusal anlar yaşayacaksınız zira dolunay bastırılan duyguların bir anda yüzeye çıkmasına neden olacak. Kendi ihtiyaçlarınız ve karşınızdaki insanın istekleri karşı karşıya gelecek. İlişkinizin hangi durumda olduğunuzu görebileceksiniz. Ayrılabilir ya da tam tersi yakınlaşabilir hatta ileriye dönük ciddi kararlar alabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Bu hafta yorulabilirsiniz zira yetiştirmeye çalıştığınız bir proje için çok çalışmanız gerekebilir. Dolunayla beraber bir işi teslim edebilir veya bir projeye başlamak için onay alabilirsiniz. Ya da sağlıkla ilgili bir mesele gündeme gelebilir ve hemen ilgilenmeniz gerekebilir. Hangi gelişme olursa olsun uzamayacak.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül / HAFTANIN ŞANSLISI

Dolunayın parlak ışığı aşk ve eğlence evinizi aydınlatıyor ve romantik bir ortam oluşuyor. Aşık olabilir, sevgilinizle yakınlaşabilir veya tam tersi ayrılabilirsiniz. Dolunayın duygusallığı radikal kararlar vermenize neden olabilir. İlişkinizin durumu netleşecek ve karşınızdaki insanın duygularını anlayacaksınız. Hamilelik ve çocuklarla ilgili haberler de ön plana çıkacak.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Dolunayın hassas titreşimleri evinize ve iç dünyanıza odaklanıyor. Taşınma, tamirat, ev kiralama, satma, satın alma, büyük bir temizlik veya misafir ağırlama gibi evinize odaklanabilirsiniz. Zaten aynı anda kariyerinizde hareketli bir dönemden geçiyorsunuz, işinizdeki hızlı gelişmelerle de ilgilenmeniz gerekecek.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Dolunay sizi harekete geçirecek ve günlük rutinden çıkmanız için zorlayacak. Hem yakın, hem de uzak yerlere seyahat planları yapabilirsiniz. Seyahate çıkarak, yoldan gelenler, kardeş, kuzen gibi yakınlarınızla ilgili haberlerle yoğun günler geçirebilirsiniz. Ulaşım ve  arabayla ilgili bir mesele de bu dolunayda sonuçlanabilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Dolunay zamanlarında para alışveriş trafiğiniz hızlanır. Bu dolunay ise direkt olarak para meselelerini gündeme getiriyor ve sizi hızla sonuca götürüyor. Pahalı bir şey satın alabilirsiniz, yüklü bir ödemeniz olabilir ama aynı anda başka bir yerden elinize para geçebilir. Gelir kaynaklarınızla ilgili bir durum sonuçlanacak.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Kendi burcunuzda oluşan dolunay duygularınızı altüst edebilir ve bastırdıklarınız yüzeye çıkabilir. Yüzleşme zamanı ancak yakınlarınıza ısrarcı ve baskıcı davranabilirsiniz. Orta yolu bulmaya çalışın. Aşırı uçlarda kararlar verebileceksiniz. Karşınızdaki kişi veya kurum ile güç savaşları ve kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat / HAFTANIN ŞANSIZI

Tek başınıza kaldığınızda daha huzurlu olacaksınız zira dolunay iç dünyanıza, gizli meselelere ışık tutacak ve kendiniz hakkında önemli keşiflerde bulunacaksınız. Sırlar açığa çıkabilir veya sır olmayan ama farkında olmadığınız bazı şeyleri görebilirsiniz. Hastane, hapishane, rehabiltasyon merkezi gibi kurumlara gidip gelebilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Dolunayı yıldız haritanızın en kalabalık bölgesine enerji verecek ve kalabalık ortamlarda bulunmanız için pek çok neden bulacaksınız. Toplantı, düğün, davet, fuar, seminer ya da kulüp ve dernek gibi toplulukların aktivitelerine katılabilirsiniz. Bir arkadaşınızla ilişkiniz veya onunla ilgili önemli bir mesele de dolunayla beraber aydınlanabilir.