Eren HATTATOĞLU

ehattatoglu@stargazete.com

Mars Jüpiter’e kavuştu Akreplere gün doğdu

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Harcamalarınız artacak ve beklemediğiniz ödemeler çıkabilecek. Mars’ın enerjisiyle maaş dışındaki ek kaynaklarla ilgilenebilirsiniz. Ayın sonunda ya da ocak ayının ilk yarısında, prim gibi maaş dışındaki bir kaynaktan yüklü miktarda para alabilirsiniz. İlişkinizde ise duygusal paylaşımların yanı sıra fiziksel beraberlik ön plana çıkıyor.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs  / HAFTANIN ŞANSIZI

Mars’ın yoğun enerjisi partnerinizle olan ilişkinize odaklanacak. Partneriniz sizi eleştirebilir ve zaman zaman sert tartışmalar yaşayabilirsiniz ama hızlı bir şekilde sonuçlandırabileceksiniz. Bu yüzleşmeler ilişkinizi uzun vadede sağlam bir zemine oturtmanıza yardımcı olacak. Ancak inisiyatif sizde değil, karşı tarafta olacak.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Eski ortağınız, eşinizle aranızdaki eski bir mesele yeniden gündeme gelebilir. Haberler alabilir, eskiden gittiğiniz bir yere seneler sonra yeniden gidebilir ve geçmişe özlem duyabilirsiniz. Aynı anda günlük işleriniz yoğunlaşacak. Ayın sonunda ve ocak ayı başında alacağınız görev büyük başarı ve maddi kazanç getirebilir.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Haftalardır eve ait konularla ilgileniyordunuz ve şimdi sıra sevdiğiniz konulara geldi. Eğlenecek, yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak ve ayın sonunda ve ocak ayı başında başarılı işler çıkaracaksınız. Aşk ve çocuklardan yana da şanslısınız. Aynı zamanda iş için seyahatlere çıkabilir, toplantı, görüşme ve çalışanlarla sürekli bağlantı halinde olabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Haftalardır koşturmanıza neden olan Mars burç değiştiriyor. Mars yuva sektörünüze geçecek ve 25 Ocak’a kadar yoğun bir enerji akıtacak. Şanslı Jüpiter de yuva evinize gelmişti. Bu ikisinin birleşen enerjisi evinizi, ailenizi veya başka bir mülkü en önemli önceliklerinizden biri haline getirecek. Ev satın alma, kiralama, tamiratla uğraşabilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Sene sonu yaklaşırken bazıları yavaşlayabilir ama sizin hızınız artıyor! Yoğun bir tempoda yakın akrabalar, toplantılar, görüşme, yazışma, iletişim kökenli projeler ve eğitim gibi alanlarda çok meşgul olabilirsiniz. Aralık sonunda ve ocak ayının başında yurt dışına veya yurt içinde lüks koşullarda bir seyahate çıkabilirsiniz. Eve ait eski meseleler gündeme gelebilir.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Mars’ın yakıcı enerjisi bu defa finansal konulara odaklanacak. Harcamalarınız artacak hatta kontrolden çıkabilecek ama Mars daha fazla para kazanmanız için sizi motive edecek. Çok para harcayabilir ama iyi kazanabilirsiniz. İlave gelir kaynakları bulabilir, sene sonunda yüklü miktarda prim alabilirsiniz. 

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım / HAFTANIN ŞANSLISI

Eylem gezegeni Mars burcunuza geldi. Uğurlu Jüpiter zaten burcunuzda idi. En güçlü döneminiz başladı! Dayanıklılık, cüret ve güç isteyen, en zor işlerin üstesinden gelebileceksiniz. Yorulmak bilmeyeceksiniz ama Mars’ın yakıcı enerjisi sizi sinirli yapabilir, bu enerjiyi spor yaparak doğru yönlendirin.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Dışarıya yansıttığınız sosyal görüntüye rağmen, kendinizle iç hesaplaşma yapabilirsiniz. Bu yüzleşme ve kendinizle ilgili yapacağınız keşifler, ruhsal olarak güçlenmenizi ve şifa bulmanızı sağlayacak. Geçmişteki  ailevi bir sıkıntıyı özümleyebilirsiniz. Geçmiş meseleleri affederseniz, özgürleşeceksiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Mars yıldız haritanızın en sosyal bölgesine geçiyor. 25 Ocak’a dek arkadaşlarınız sizi sürekli motive edecek, sizi dışarı çıkarmaya çalışacaklar. Partilere, iş yemeklerine, sınıf toplantısı ya da aile buluşmalarına katılabilirsiniz. Dernek, kulüp gibi topluluklarda ve toplumsal yardım projelerinde gönüllü çalışmalar yapabilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Mars, yıldız haritanızın kariyer, şöhret ve prestij bölgenize geçti. Bolluk gezegeni Jüpiter de burada olduğundan işlerinizi büyütebilirsiniz. Ayın son günlerinde ve ocak ayının ilk günlerinde Mars ile Jüpiter’in yörüngeleri iyice yakınlaşacak ve size olan talep artacak. Büyük fırsatlar ve büyük başarılar sizi bekliyor! Büyük oynayacaksınız!

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Mars, 25 Ocak’a kadar kalmak üzere seyahat, eğitim ve yayıncılık bölgenize geçiyor. Yurt dışına uzak bir ülkeye seyahate çıkabilir, yabancılarla iş yapmaya başlayabilir, yurt dışıyla iş yapıyorsanız, büyütebilirsiniz. Pasaport, vize, vatandaşlık, çalışma izni gibi işlemler yaptırabilirsiniz. Üniversiteye geri dönme planlarınız olabilir.