Ersoy DEDE

ersoydede@stargazete.com

Ne yazdılarsa CHP'den öğrenip yazdılar

- Ersoy DEDE tüm yazıları

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Hanımefendi Esra Albayrak'ın dünyalar güzeli yavruları Hamza Salih dünyaya geldi.. Rabbim sağlık, sıhhat ve huzur versin yuvalarında, evlerinde.. Hamza Salih'in de diğer evlatlarının da yolları bahtı açık olsun.. Kıymetli büyüklerimiz Sadık Albayrak ve Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere aile büyüklerine de hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim huzur versin..

***

Tam Berat Bey'in dördüncü evladının gözlerini açtığı haberi ile sevinirken bir anda o ahlaksız sürüsü yeniden peyda oldu. Berat Bey'e, yavrusunu henüz kucağına almış Esra Hanım'a ve ailesine ağza alınmaz sözlerle saldırılarda bulundular. Elbette savcılarımız ve emniyet/jandarma gerekeni en hızlı şekilde yapıp o alçakları yakaladı ve adalete teslim etti.. Fakat bundan sonra başka bir tartışma başladı.. Hani şu benzer şekilde sosyal medya tacizine maruz kalan Selahattin Demirtaş'ın eşine sahip çıkmak için sıraya giren bir kesim vardı ya.. İşte onlara, Berat Bey ve eşi ile ilgili neden vaktinde tepki göstermedikleri soruldu.. Orada aslında beklenti hükümete yakın çevrelerdendi. Yoksa 24 saat 'Damat' söylemiyle Berat Bey'i hedef gösteren, akıl almaz yalanlarla algı tahkim etmeye çalışan, kitleyi Erdoğan'ın ailesine düşman etmeye yeminli güruhun ne sözüne ne özrüne ihtiyacı var insanların.. Gölge etmemeleri kafi..

***

Her fırsatta Berat Bey'i itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yapanlar, aile hayatı hakkında olmadık tezviratları dolaşıma sokanlar, siyaset adına kirli her ne varsa dibine kadar kullananların çıkıp da şimdi yalandan yere kınama mesajları falan yayınlamasına zaten kimse inanmıyor. Meclis kürsüsünden Berat Albayrak hakkında, Erdoğan'ın ailesi hakkında atılmadık iftira, yalan bırakmayan haysiyet cellatları da bir anda kafa gösterdi.. Hadi ordan!.. Daha dün bir annenin evinin dikizlenmesi talimatını veren Canan Kaftancıoğlu da girmiş kuyruğa, Erdoğan'ın çocukları Bilal Bey ve Sümeyye Hanım'a ahlaksızca dil uzatan Özgür Özel de.. diyorlar ki özetle; "bakın biz siyasetin gerektirdiği her kavgayı en sert şekilde yaparız ama yeri geldiğinde aile söz konusu olduğunda orası kırmızı çizgimizdir, kimseye laf söyletmeyiz".. Arkadaş zaten bunlar sizin yüzünüzden oluyor.. Sizin yaptığınız itibar suikastlerinin neticesi bu saldırılar. Sayın Bakan'ın aile hayatına dönük iftiralar attınız.. Özel hayatına dair söylenmedik yalan bırakmadınız. Bütün ailesini hedef alıp hedef gösterdiniz. Kitleniz Erdoğan'ın ailesine saldırırken ellerinizi ovuşturup buradan siyaset devşirmenin yollarını aradınız. Bu alçaklık sizin eseriniz, gurur duyun.

***

Hiç de numara yapmaya kalkmayın. Mesela Canan Hanım, siz.. "Erdoğan'ın * * *'ünün kılı olmaya meraklı ne kadar çok kadın varmış" yazdığınız twit'iniz için özür dilediniz mi, cümle AK Parti sevdalısı kadından.. Mesela Özgür Özel, siz, ".. ... Sümeyye şimdi bizim babamız...." diye başlayan o alçakça twit'iniz için özür dilediniz mi?.. CHP'li Feyza Altun, doğrudan ve apaçık Berat Bey'in aile hayatıyla ilgili iftirayı attığında neredeydiniz?.. Bugün sosyal medyada aileyi hedef alan o zavallılar, ne yazdılarsa sizden gördüler de yazdılar.. Biriniz de çıkıp Feyza Altun'a; "kardeşim haddini bil, böyle bir tezvirat bizim kitabımızda yok" dedi mi?.. Demedi.. Şimdi çıkıp timsah gözyaşları dökmeyin..