25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Valizin yıldız parçaları

Ailenizin ve kendinizin tatil valizini hazırlamadan önce bu sayfaya göz atmayı unutmayın! Serin yaz akşamlarına çözüm arayanlar, minikleri tatilde rahat ettirmek isteyenler, cilt ve diş sağlığına dikkat edenler hazır mısınız?

FATMA ERSOY 28 Temmuz 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Valizin yıldız parçaları

Yazın kurtarıcısı ceketler! 

Deri ceket kullanımını yaza taşıyan DESA, tarzından ödün vermeyen kadınlara hafif ve şık alternatifler sunuyor. Süet ve derinin cıvıl cıvıl yaz renklerinin ve metalik rengin asaletini birleştiren modeller, zamansız bir şıklık sunuyor. 

Tatilin enerjisi Lacoste Motion’da 

Kent hayatı ve spordan ilham alarak tasarlanan Lacoste Motion saatler, sunduğu dinamik ve sportif enerjisiyle dikkat çekiyor. Yeni kayış renk ve tasarımlarıyla her zevke hitap eden Lacoste Motion’da kasa ve Lacoste yazısı karanlıkta parlama özelliğine sahip.

Wee Baby ile bebeğinizin cildi nefes alsın

Bebeklerin yaz aylarında sıklıkla karşılaştıkları pişik sorununu önlemek için tercih edilen kremlere pudra da eşlik ediyor. Wee Baby, pudrasıyla özellikle sıcak yaz aylarında bebeklere rahatsızlık veren pişik sorununun oluşmasını engelliyor.

İpeksi yumuşaklığın sırrı

INCIA Miracle Dragon’s Blood Repair Oil-Doğal Çatlak Önleyici Bakım Yağı Ejderha Ağacı reçinesinin özel etkileri ile cildinizi besler, cildiniz kendi doğasından yenilenerek canlanır... Tamamen doğal bitkilerden soğuk sıkım teknolojisi uygulanarak üretilen yağ özlerinin kullanıldığı INCIA Miracle Dragon’s Blood Repair Oil, cildi besleyerek yeniliyor ve ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor.

Colgate’ten beyazlıkta çığır açacak yenilik

Düzenli kullanımla 3 tona kadar daha beyaz dişlere kavuşturan Colgate Optic White Beyazlatıcı Kalem ve Expert White diş macunu ile ile göz alıcı beyazlığı deneyimleyin! Colgate, diş hekimlerinin diş beyazlatmada kullandığı özel içeriği ile beyazlıkta çığır açacak en gelişmiş üçlüsü ile karşınızda!

Mor bahçelerden gelen lavanta kokusu

Yaz başında çiçeklenmeye başlayan mis kokulu lavantalar, Temmuz ayı ile birlikte göz alıcı lila rengine kavuşarak adeta bir görsel şölen sunuyor. Selin Lavanta, nostaljik kokusuyla göz alıcı güzellikteki mor bahçeleri evimize getiriyor.

Rengarenk bir yaza hazır mısınız? 

Keyifli boyama aktivitelerinde ihtiyaçları fazlasıyla karşılayacak renk alternatifleriyle karşımıza çıkan Staedtler Triplus Fineliner ve Triplus Color Keçeli Kalemler yumuşak ve ergonomik formuna eşlik eden birbirinden güzel renkleri ve özel tasarım rulo çantalarıyla ön plana çıkıyor.