19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Annenin Sırrıdır Çoçuk 6.bölüm full izle! Annenin Sırrıdır Çocuk 6. Bölüm izle!

Annedir Sırrıdır Çocuk, 6. bölümüyle Tv8'de ekrana geldi. Başrollerinde Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Defne ile Saldun arasında duygusal bir yakınlaşma yaşanıyor. Bunu öğrenen Çınar ne yapacak? Annenin Sırrıdır Çocuk 6.bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor. Annenin Sırrıdır Çocuk izle 6. bölüm!

11 Mayıs 2022 Çarşamba 20:17 - Güncelleme:
Annenin Sırrıdır Çoçuk 6.bölüm full izle! Annenin Sırrıdır Çocuk 6. Bölüm izle!

Annenin Sırrıdır Çocuk izle 6. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ekrana geldiği ilk günden itibaren büyük beğeni kazanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin 6.bölümünde Saldun, Defne'nin bebeğini bulmak için para kasasına takip cihazı yerleştirir. Bu takip onları kendi evlerine götürecektir. İşte yeni bölümde yaşananlar... Annenin Sırrıdır Çocuk izle 6. bölüm full izle!

ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK İZLE 6. BÖLÜM!

NTC Medya imzalı, yönetmenliğini Müge Uğurlar'ın üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz'ün kaleme aldığı, başrollerini İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker'in paylaştığı Annenin Sırrıdır Çocuk, her Çarşamba saat 20:00'de Tv8'de.

ANNENİN SIRRIDIR ÇOÇUK 6.BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE!

Yapımını Ntc Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, TV8 ekranlarının yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk 6. bölümüyle ekrana geldi.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin 6.bölümünde Yaptıkları operasyon sonucunda hem bebeğe ulaşamayıp hem de parayı Reha'ya kaptırınca Defne yıkılırken Sadun ile Çınar ise iyice gerilir.

Saldun, Defne'nin bebeğini bulmak için para kasasına takip cihazı yerleştirir. Takip cihazı Çınar ve Defne'nin evinden sinyal vermektedir.

Sadun B-planı olduğunu belirtince üçlü çantanın ve bebeğin peşinde amansız bir kovalamacaya girişir ancak kovalamacanın sonucunda büyük bir sürprizle karşılaşırlar.

Meryem ile Reha'nın giriştiği mücadele sonucu Meryem iyice köşeye sıkışmıştır. Foyası ortaya çıkmasın diye yeni planlara girişir. Bu arada Sedef'in kışkırtmaları sonucu Çınar Defne ile dönülmez bir yola girer.

Meryem takip cihazını bulup bebekle birlikte Denfe'nin evine bırakır. Salonun ortasında bebeği gören Defne ne yapacak?

Defne ile Saldun arasında duygusal bir yakınlaşma yaşanıyor. Bunu öğrenen Çınar ne yapacak?

ANNENIN SIRRIDIR ÇOCUK 7. BÖLÜM FRAGMANI

Annenin Sırrıdır Çocuk her Çarşamba saat 20:00'de Tv8'de.

ANNENİN SIRRIDIR ÇOÇUK OYUNCULARI

İrem Helvacıoğlu

Selin Yeninci

Engin Öztürk

Olgun Toker

Ahmet Varlı

Sacide Taşaner

Demet Gül

Selim Erdoğan

Birgül Ulusoy

Mine Kılıç