26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Arkadaşlar İyidir dizisi konusu ve oyuncuları

Arkadaşlar İyidir dizisi yakın zamanda Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yeni sezon dizileri içinde yer alan Arkadaşlar İyidir, gençlik dizisi kategorisinde karşımıza çıkacak. Arkadaşlar İyidir dizisinin konusu ve oyuncuları, fragmanı ve diğer bilgiler haberimizde.

27 Ağustos 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Arkadaşlar İyidir dizisi konusu ve oyuncuları

Arkadaşlar İyidir dizisi Show TV’nin yeni sezon dizilerinden biri olarak ekrana gelecek. Show TV’nin yeni yaz dizileri beklenen performansı gösterirken bir gençlik dizisiyle ivme artacak gibi duruyor. Uzun zamandır ekranlarda romantik – komedi türünde diziler popüler. Arkadaşlar İyidir dizisi ise fenomen olması beklenen bir gençlik dizisi olarak ekranlara gelecek.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Arkadaşlar İyidir dizisinin yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yönetmenliğini Deniz Koloş senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyor.

 

 

 

ARKADAŞLAR İYİDİR DİZİSİNİN KONUSU

 

Arkadaşlar İyidir’in genel hikâyesi ise Eren Kahraman, Seda Yılmaz, Merve Altınköprü ve Yunus Çağlayan, bir yıl önce üniversitede hazırlık okurken tanışmış olan dört arkadaştır. Birinci sınıfa başlayacakları sene, Seda uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı Gizem Subaşı’yla karşılaşır. Seda ve Gizem, bir araya geldikleri ilk andan itibaren eski günlerdeki gibi birbirlerine bağlanırlar. Ancak kısa süre sonra gruptaki dengeler değişmeye başlar.

 

 

Seda, Eren, Merve, Yunus ve Gizem geçmişin hayaletleriyle yüzleştikçe, yetişkinlik hayatının o kadar da güzel bir şey olmadığını düşünmeye başlarlar. Artık hayatla olan savaşlarında tek başlarına olduklarını fark etmişlerdir. Hayatın her cephesinde tek başına savaşacak, gerekirse yaralanacak ama tekrar ayağa kalkmasını da bileceklerdir. Her şey bir yana, arkadaşlık bu yaralı ruhları iyileştirebilecek midir?

 

ARKADAŞLAR İYİDİR DİZİSİNİN OYUNUCLARI

 

Arkadaş İyidir dizisi Show TV’de ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin başrollerinde; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos’un yer aldığı, genç kadroya; Emre Karayel, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar ve Ahmet Mekin gibi güçlü isimler eşlik ediyor.

 

 

 

ASLI MELİSA UZUN KİMDİR?

 

 

 

Ankara doğumlu olan Aslı Melisa Uzun eğitim hayatına Köln Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk bölümünde devam etmektedir. Güzelliği ile adından sık sık söz ettiren Aslı Melisa Uzun 11 Haziran 2015 gecesi düzenlenen Elidor Miss Turkey 2015’in birincisi olmuştur. 20 yaşında olan Aslı Melisa Uzun modellikten oyunculuğa Arkadaş İyidir dizisi ile geçiş yapmıştır.

 

İDRİS NEBİ TAŞKAN KİMDİR?

 

 

 

1997 doğumlu olan yakışıklı basketbolcu ve oyuncu İdris Nebi TAŞKAN 19 yaşındadır. Profesyonel basketbolcu olan İdris Nebi TAŞKAN Demir İnşaat Büyükçekmece Spor Kulübünde profesyonel basketbol yaşamına da devam etmektedir. Oyunculuğa ilk adımını Arkadaş İyidir dizisiyle atacak oyuncuyu uzun yıllar kamera önünde göreceğimize benziyor.

 

 

SU KUTLU KİMDİR?

 

 

 

Su Kutlu, 01 Ocak 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuş; dizi film oyuncusudur. Son oynadığı dizi Güzel Köylü’dür. Onun dışında Çalıkuşu, Ali Ayşe’yi seviyor, Hayatımın Rolü dizilerinde yan rollerde oynadı. Ayrıca Eti Maximus reklam filminde de oynamıştır

 

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

 

 

 

Akın Akınözü 1 Ocak 1990 Ankara doğumlu oyuncu. CRAFT Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim alan oyuncu daha önce Azrail isimli bir sinema filminde oynadı. Geçtiğimiz sezon ise Kösem Sultan dizisined acemi ocağında İvan – Ali rolüyle karşımıza çıkan oyuncunun ilk büyük rolü Arkadaşlar İyidir dizisi ile olacak.

 

 

ARKADAŞLAR İYİDİR 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE