25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Bir Zamanlar Çukurova 5.bölümde Züleyha şüphelidir

Bir Zamanlar Çukurova 5. yeni bölümde hastaneden kaçan Yılmaz, Hünkar Yaman'dan hesap sormak için knağın yolunu tutar. Yılmaz'ın hastaneden kaçtığını öğrenen Züleyha fenalaşır. Demir, Züleyha'nın evden kaçmasına tahammül edemez ve Züleyha'yı sert bir dille uyarır.

12 Ekim 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bir Zamanlar Çukurova 5.bölümde Züleyha şüphelidir

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 5. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova 5. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 5. yeni bölümde hastaneden kaçan Yılmaz, Hünkar Yaman'dan hesap sormak için knağın yolunu tutar. Yılmaz'ın hastaneden kaçtığını öğrenen Züleyha fenalaşır. Demir, Züleyha'nın evden kaçmasına tahammül edemez ve Züleyha'yı sert bir dille uyarır. Radyo'da çıkan haberler hapishaneden kaçanların arasında birçok ölen ismin olduğunu söylemesi Züleyha'nın kendisini kaybetmesine yol açar. Bir Zamanlar Çukurova 5. yeni bölümü ile bu akşam ATV'de..

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir tren yolculuğuyla başlayan Adana hikayesi, Züleyha için artık daha da dayanılmaz bir hale geldi. Yılmaz'a ihanet etmektense ölmeyi tercih eden Züleyha, işlerin daha da zorlaştığının farkında! İlk bölümden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde, heyecan daha da artıyor. Geçmiş, gün yüzüne çıkarken, mücadele de yeniden başlıyor.