23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Ege’nin Hamsisi dizisinde hareketli dakikalar

Yörelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi'nin yeni bölümde yine hareketli dakikalar yaşanacak.

24 Eylül 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Ege’nin Hamsisi dizisinde hareketli dakikalar

Ege’nin Hamsisi 10.bölüm fragmanı izleyicisini merak ettirdi. Ege'nin Hamsisi dizi, 10. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yörelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi'nin yeni bölümde yine hareketli dakikalar yaşanacak.

EGE’NİN HAMSİSİ 10.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Ege'nin Hamsisi dizi, 10. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yörelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi'nin yeni bölümde yine hareketli dakikalar yaşanacak.

 

Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde; Melahat, oğluna bir daha hiç ayrılmamak üzere kavuştuğunu düşünürken tesadüfen bulduğu mektupla büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Deniz'in aslında İngiltere'ye gitme hayalleri kurup gizlice her şeyi planladığını öğrenmiştir. Büyük bir çaresizliğe düşen Melahat'ın sıkıntısını ise kasabada bilen tek biri vardır: Mahkeme gününe hazırlanan Şevket Usta...

Zeynep, iş yerinde hesapta olmayan bir sorumluluğun altına girer. Zeynep'le Deniz'in arasında büyüyen aşk, şantiyede yerini rekabete bırakır. Kasabada ise aşklarını tehlikeye atan bir durumla karşılaşırlar. Deniz, Şevket'in kafasını kurcalamaya başlamıştır.

EGE’NİN HAMSİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ege'nin Hamsisi'nin ekranlara gelen son bölümünde; Deniz, Zeynep'in kendinden uzak durmasına daha fazla dayanamaz ve onu her bulduğu yerde konuşmak için bir fırsat kollar. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. Zeynep’in Karadeniz inadı tutmuştur ve bu inattan kolay kolay vazgeçmeyecektir. Sığacık'ta bulduğu aşkı İngiltere hayali yüzünden kaybetmenin eşiğine gelen Ege delikanlısı, artık hayati bir karar vermek zorundadır. Aşk ile iş arasında bir seçim yapmak Deniz için kolay olmayacaktır.azıdır.