19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Game of Thrones 8.yeni sezon ne zaman?

Game of Thrones 8.yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Game of Thrones 8. sezon izle bein connect Game of Thrones 8.sezon hangi tarihte ekrana gelecek?

8 Ocak 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Game of Thrones 8.yeni sezon ne zaman?

Game of Thrones'un final sezonu 6 bölüm olacak. Son dönemin en çok izlenen dizilerinden Game of Thrones'un (Taht Oyunları) 5 saniyelik fragmanı yayınlandı. Amerikan trelevizyon kanalı HBO tarafından paylaşılan gösterimde Nisan ayında başlayacak ve tüm dünyada heyecanla beklenen dizinin görüntülerinde John Snow ile üvey kız kardeşi Sansa Winterfell'da 'Ejderhaların Annesi' Daenerys Targaryen ile karşılaşıyor. Sansa, "Winterfell sizindir ekselansları" diyerek kendisine bağlılık yemini ediyor.

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

Fenomen dizi Game of Thrones’un 8’inci sezonu için geri sayım başladı. Dünyada milyonlarca takipçisi olan dizi önümüzdeki Nisan ayında izleyicilerle buluşacak. Dizinin Twitter hesabından HBO’nun yeni dönem tanıtımları paylaşıldı. Söz konusu bölümde Sansa Stark’ın Winterfell’i Daenerys’e bıraktığı görülüyor.

 

Amerikalı yazar George R.R. Martin’in çok satan romanlarından uyarlanan ve tüm dünyada büyük ilgi uyandıran ‘Game of Thrones’ dizisi fantastik bir dünyada bir krallığa hükmetmek için yaşanan savaşları ve entrikaları konu alıyor. Dünya genelinde milyonlarca hayran kitlesine sahip dizinin sekizinci ve son sezonu merakla bekleniyor.

GAME AF THRONES 8. BÖLÜM FRAGMANI

GoT YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yumuşak piyano notaları, Ramin Djawadi‘nin orijinal Game of Thrones temasını çağrıştırdığı sahnelerde Dragonstone‘un kalbindeki etkileyici masanın üzerinde bir anda ölümcül bir sis yayılıyor. Yayılan sis ile birlikte ilk sezondan beri merakla beklenen Kış sonunda geleceği müjdeledi. Final sezonu Nisan 2019’da yayınlanacak.

ÇEKİMLER İKİ YIL SÜRDÜ

Game of Thrones’un final sezonu 6 bölüm olacak, ancak bu bölümlerin her biri normal bölümlerden daha uzun sürmesi ve çekimlerin büyük bölümünün kış sezonunda çekilmesi dizinin çekimlerinin 2 yılda tamamlanmasına neden oldu.

Game Of Thrones 8. sezon başlama tarihine dair, yapım şirketi ya da başrol oyuncuları tarafından yapılan resmi bir açıklama olup olmadığını merak eden diziseverler sorgulamalarını yoğunlaştırdı.

Yaklaşık bir yıl önce yayınlanan son bölümüyle birlikte sezon finali yaparak 7. sezonu geride bırakan Game Of Thrones'un 8. yeni sezonunun ne zaman başlayacağı, dizinin pek çok hayranı tarafından merak ediliyor. Sezon finalinin ardından neredeyse bir yıl geçmesine rağmen halen yeni sezonun başlamaması üzerine araştırmalarını yoğunlaştıran sadık Game Of Thrones izleyicileri, Game Of Thrones yeni sezonu heyecanla bekliyor.

Game of Thrones’un sekizinci ve son sezonu merakla beklenirken, bir sürpriz gelişme daha yaşandı. Dizide Ned Stark karakterini canlandıran Sean Bean, The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda, “Stark ailesinden kimseyle görüşüyor musunuz?” sorusuna şöyle cevap verdi: