18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Netflix Hakan Muhafız konusu nedir?

Hakan: Muhafız ne zaman başlıyor Netflix Hakan: Muhafız oyuncuları konusu nedir? Hakan: Muhafız Netflix’in ilk Türk dizisi olma özelliğini taşıyor.

17 Kasım 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Netflix Hakan Muhafız konusu nedir?

Hakan: Muhafız ne zaman başlıyor Netflix Hakan: Muhafız oyuncuları konusu nedir? Hakan: Muhafız Netflix’in ilk Türk dizisi olma özelliğini taşıyor. Hakan: Muhafız oyuncu kadrosu ve konusu araştırılıyor. Hakan: Muhafız gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla dikkat çekiyor. Hakan: Muhafız fragmanları merak ediliyor. Netflix'in ilk Türk dizisi '(The Protector) Hakan: Muhafız'ın fragmanı ve yeni kareleri geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin,14 Aralık 2018'de izleyiciyle buluşacağı açıklandı. 

 

Hakan: Muhafız ne zaman başlıyor?

Netflix'in ilk Türk dizisi 'Hakan: Muhafız'ın fragmanı ve yeni kareleri geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin,14 Aralık 2018'de izleyiciyle buluşacağı açıklandı.

 

Hakan: Muhafız konusu nedir?

Dizide izleyiciler mütevazı bir hayatı olan Hakan'ın hem İstanbul'un hem de kendi kaderini sonsuza dek değiştirecek, bugün olması gereken kahraman olma yolundaki macerasına tanıklık edecek. Dizinin kadrosunda ayrıca Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu yer alıyor.

'Hakan: Muhafız'ın yapımcılığını, Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.