19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İçimizden Biri final bölümü izle! İçimizden Biri 6. Bölüm izle!

Show TV'de yayınlanan İçimizden Biri dizisi 6. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Reytinglerde istenilen sonuçları alamayan dizinin yayın günü de değiştirilmişti. Başrollerinde; Özge Yağız, Bora Akkaş, Mustafa Avkıran ve Derya Alabora'nın rol aldığı İçimizden Biri 6. Bölümü izlemek isteyenler için İçimizden Biri final bölümü izleme linki haberimizde yer alıyor. İçimizden Biri final bölümü full izle!

19 Ekim 2021 Salı 20:20 - Güncelleme:
İçimizden Biri final bölümü izle! İçimizden Biri 6. Bölüm izle!

İçimizden Biri 6. Bölümüyle izleyenlerine veda etti. Show Tv'de yayınlanan İçimizden Biri dizisi final bölümüyle izleyenlerine veda etti. Adem ile Havva adında, farklı dinlere mensup iki aşığın hikayesini konu alan İçimizden Biri 6. Bölümü ile son kez seyirci karşısına çıktı. İşte İçimizden Biri final bölümü izleme bağlantısı ve son bölüm özeti haberimizde...

Show TV'de ekrana gelen, Bora Akkaş ve Özge Yağız'ın başrollerini paylaştığı İçimizden Biri dizisi final bölümüyle ekrana geldi. Show Tv'de ekrana gelen Aşk, drama türündeki İçimizden Biri dizisinin senaryosunu Banu Kirmitçi ve Irmak Gelirler yazdı. İçimizden Biri final bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İÇİMİZDEN BİRİ FİNAL BÖLÜMÜ İZLE!

Başrolünü Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın paylaştığı dizide Mustafa Avkıran, Renan Bilek, Asuman Dabak ve Derya Alabora gibi usta isimler de rol alıyordu.

Yapımcılığını Ali Gündoğdu'nun, yönetmenliğini ise Ersoy Güler'in üstlendiği İçimizden Biri oyuncularından Bora Akkaş "Adam" , Özge Yağız ise "Havva" karakterine hayat verdi.

İÇİMİZDEN BİRİ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

İçimizden Biri Final (6. Bölüm) Bölümünde; Adam ve Havva resmi nikahı kıyar kıymaz soluğu Aladağlar çiftliğinde alır. Kendini ailesi tarafından ihanete uğramış hisseden Hünkâr bütün kızlarını ve damatlarını evden kovar. Bundan böyle herkes kendi başının çaresine bakacaktır.

Aladağlar konağından kovulan Adam ve Havva çareyi Willsonlarda arar. İkilinin resmi nikah kıydığını öğrenen Eva onları kovmakla da kalmayıp Adam'ın arabasına ve kartlarına el koyar.

Yeni evli çift, yersiz yurtsuz ve beş parasız kalmışlardır. Cennetten kovulan Adam ve Havva çareyi kendi cennetlerini yaratmakta bulurlar. Böylece ailelerine de bir ders vermiş olacaklardır.

Onları yokluklarıyla ıslah etmeye kararlıdırlar. Kendilerine sakin bir koyda ufak bir balıkçı barınağı bulurlar. Maaşlarını alacakları güne kadar burada yaşamaya karar verirler.

Marmaris'in bu cennet koyunda tek başına olduklarını düşünseler de aslında yalnız değildirler. Yiyeceklerinin ve sularının çalındığını gördüklerinde kendilerini izleyen bir çift gözü fark ederler.

Adam, bu yabancıyı yakalamaya çalıştığı sırada bir boğuşma yaşanır. Karşısındaki bir kadındır ve çetin ceviz çıkmıştır. Bıçağı çekip Adam'ın boğazına dayadığında Adam'ın korkusu gözlerinden okunmaktadır.

HAVVA İLE ADAM BİR ARAYA GELEBİLECEK Mİ?

İçimizden Biri'nin final bölümü tanıtımı yayınlandı. Adam'ın kaçmaya çalışırken Aladağ ailesi tarafından yeniden yakalandığı tanıtımda Hacı Hünkar, eziyetlerini sürdürüyor. Havva, ahıra bağlanan Adam'ı kurtarmaya çalışırken aynı duruma düşüyor. İki aşık her şeye rağmen nikah masasına oturmayı başarırken ikilinin finalde kavuşup kavuşamayacağı merakla bekleniyor.

İÇİMİZDEN BİRİ NEDEN FİNAL YAPTI!

Süreç Film'in Show TV için çektiği İçimizden Biri dizisini ilk 3 bölümü pazar akşamları seyirciyle buluşmuştu. Reytinglerde istenilen sonuçları alamayan dizinin yayın günü de değiştirilmişti.

Kanal yönetimi ise dizinin yayın gününü değiştirerek salı akşamına almıştı.

Final bölümüyle ekrana gelen dizi, yeni gününde de reytinglerde istenilen sonucu alamadı. Total ve AB gruplarında ilk 10 program arasına giremeyen İçimizden Biri için final kararı alındı.

İçimizden Biri dizisinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora, Renan Bilek'e; Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler eşlik ederken, dizinin genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini başarılı isim Ersoy Güler üstleniyor.