20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kadın dizisi yine çok konuşulacak

Kadın son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Reyting sıralamasından birincil olan Kadın dizisi yine çok konuşulacak.

14 Kasım 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kadın dizisi yine çok konuşulacak

Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un başrollerinde oynayan Kadın dizisinin konusu ve hangi oyuncuların yer aldığı ile ilgili merak edilenleri bu haberimizde derledik. Japon dizisi Woman uyarlaması olan Kadın dizisinin 39.son bölümünde bu hafta; beklenmedik olaylar yaşanıyor. Sarp’ın telefonuna gelen mesajı gördükten sonra Pırıl bu duruma çok sinirlenmektedir. Soluğu Enver ve Hatice’nin yanında alan Pırıl’ın Şirin hakkında söyleyecekleri herkesi şaşırtmaktadır. .

Salı günlerinin reyting rekortmeni dizisi “Kadın”a Tokyo’dan ödül geldi. Tokyo Drama Ödülleri’nde “En İyi Yabancı Drama” ödülüne layık görüldü.

KADIN 40.BÖLÜM FRAGMANI



Tokyo’da düzenlenen törende, MEDYAPIM Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aksoy ve MF Yapım Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Bayhan, “En İyi Yabancı Drama” ödülünü, dizinin orijinali “Woman”ın çocuk oyuncuları Suzuki Rio (Nisan karakteri) ve Takahashi Rai (Doruk karakteri)’nin elinden aldı.

Japon Yayıncılar Birliği Başkanı Yoshio Okuba törende yaptığı konuşmada: “Bütün kazananları kutluyorum. Bu ödülün gelecekte başka olağanüstü diziler yaratmanız konusunda sizleri teşvik edeceğini ümit ediyorum. Bu yıl Türkiye’den bir dizi “En İyi Yabancı Drama” ödülünü kazandı. Türkiye, ABD’den sonra dünyanın en büyük dizi ihratacatçısı konumunda ve bu konuda onlardan öğreneceğimiz çok şey var.” dedi.

“Kadın” dizisinin sevilen oyuncuları bu başarılarını sette kutladı, ödül ile hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

“Kadın” her Salı 20.00’de FOX’ta!

KADIN 39.BÖLÜM FRAGMANI

KADIN DİZİSİ 39.BÖLÜM ÖZETİ

Kadın dizisinde bu hafta Sarp’ın telefonuna gelen mesajı gördükten sonra Pırıl çok sinirlenmiştir. Soluğu Enver ve Hatice’nin yanında alan Pırıl’ın Şirin hakkında söyleyecekleri herkesi şaşırtacaktır. Enver, Şirin’i bir daha evde görmek istemediğini söyler. Çünkü Şirin ailesini her defasında daha büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştır. Şirin ise Bahar’a verdiği ilikten sonra artık kimsenin ona ihtiyacı olmadığını düşünmektedir. Arif’in taşıdığı sırrın artık ona ağır gelmesine rağmen, bir de Yeliz’in üstüne gelmesi onu patlama noktasına getirmiştir. Çevresindeki insanların onu fırsatçı olarak görmesinden de aşırı rahatsız olmuştur. Oysaki Arif’in Bahar’a olan aşkı Bahar’ın iyiliği için her şeyi yapabilecek kadar güçlüdür.