18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Kadın dizisinde neler oluyor?

Kadın dizisi 37.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Kadın 36.son bölüm izleme linki dizi oyuncuları ve konusu ile ilgili merak edilen tüm detaylar star.com.tr'de.

24 Ekim 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kadın dizisinde neler oluyor?

Büyük ilgiyle izlenen Kadın dizisinini bu haftaki son bölümünde, Bahar ve çocukların mezarında karşılaştığı manzara ile şok olan Sarp’ın aklında tek bir soru vardır:

KADIN 36.BÖLÜMDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR

Kadın dizisinde bu hafta, Bahar ve çocukların mezarında karşılaştığı manzara ile şok olan Sarp’ın aklında tek bir soru vardır: Bugüne kadar inandığı her şey yalan mıdır? Olanlardan sonra Suat’tan hesap sormaya giden Sarp’ı artık hiçbir güç Bahar ve çocukların yaşamadığına inandıramayacaktır. Çareyi Enver’de aramak üzere kapıya dayandığında ise evin kapısında Arif ile karşılaşır. Arif’in ise Sarp’ı görmeye tahammülü bile yoktur. Artık kimseye inanmayan Sarp, Bahar ve çocukların yaşadığına emin olup bu defa onlara kavuşabilecek mi?

KADIN 36.BÖLÜM FRAGMANI

KADIN 36.BÖLÜM FRAGMANI

KADIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kadın dizisinde geçtiğimiz hafta, Enver ile kavgasından sonra evi terk eden Şirin soluğu Suat’ın yanında alır. Ona kalacak yer ayarlamasını isteyen Şirin’in aklında çok farklı planlar vardır. Bir anda Enver’in kapısına giden Sarp ise artık kafasındaki soru işaretlerinin açıklığa kavuşmasını istemektedir.
 
Hastalığı ilerleyen Bahar, ani bir şekilde hastaneye kaldırılır. Hatice de kızını kaybetme korkusuyla baş başa kalmıştır. Arif’in Bahar’a aşık olduğunu anlayan Hatice, kızının artık mutlu olmasını istemektedir. Hatice’ye olan itirafından sonra Arif de Bahar’a karşı kartlarını daha açık oynamaya karar vermiştir.

KADIN 36.BÖLÜM FRAGMANI

KADIN DİZİ OYUNCULARI


Özge Özpirinçci kimdir?

Bahar Çeşmeli Özge Özpirinçci


Küçük yaşta annesi tarafından terkedilmiş ve babası tarafından büyütülmüştür. Sarp’la tanıştığında mutluluğu bulur ve onunla bir aile kurar ancak Sarp’ın hayatını kaybetmesinden sonra iki çocuğunu tek başına büyütmek zorunda kalır. Yaşadığı bu felakete rağmen Bahar mücadeleci ruhunu kaybetmez ve bütün hayatını çocuklarına adar. Sarp’a olan aşkı ise yüreğinde kanayan bir yaradır ve başka birini sevmeyi aklından bile geçirmez. Yirmi yılın sonunda karşılaştığı annesine karşı ise kalbi kırıktır.

SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ