23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Karadayı 115. bölüm final sahnesi! Efsane böyle sona erdi..

Karadayı dizisi final bölümüyle ekrana veda etti. Karadayı final bölümünde neler oldu dizi nasıl bitti? İşte Karadayı final bölümü son sahnesi

16 Haziran 2015 Salı 07:00 - Güncelleme:
Karadayı 115. bölüm final sahnesi! Efsane böyle sona erdi..
Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un paylaştığı,  üç yıldır birçok başarıya imza atan Karadayı efsanesi 15 Haziran Pazartesi günü çok konuşulan bir final bölümüyle ekrana veda etti. Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği Karadayı son 3 yılda en sevilen dizilerden biri olmuştu. Karadayı dizisi sevenlerini finalde üzmedi ve mutlu bir sonla ekrana veda etti. Tüm dertlerini sıkıntılarını geriden bırakan Mahir ve Feride yeni bir hayata merhaba dediler.
 
Mahir ve Feride’nin adalet arayışının ekrana geldiği dizide yaptıkları kötülüklerin cezasını bulan Mehmet Saim, Savcı Turgut ve Belgin cezalarını çekti. Dizide halk kahramanı ilan edilen Mahir beş yıl sonra hapisten çıktı ve oğlu eşi Feride ile mutlu bir hayata adım attı. Heyecan dolu final bölümünde, geçen beş yılın ardından Kara ailesinin kurduğu yeni hayatlar ekrana geldi.