18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Masumlar Apartmanı 32.bölümde ne olacak? Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanı yayınlandı!

Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanında Han'ın kazan dairesinde tuttuğu kişinin Naci'nin doktordan dönüşünde Safiye onu görür gibi oluyor. Han ne kadar inkar etmeye çalışsa da Naci, klarnetiyle çaldığı şarkıyla Safiye'ye işaret veriyor. Safiye, Naci'nin orada olduğunu anlayacak mı? İşte Masumlar Apartmanı 32. bölümden ilk sahneler.

2 Mayıs 2021 Pazar 13:32 - Güncelleme:
Masumlar Apartmanı 32.bölümde ne olacak? Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanı yayınlandı!

Masumlar Apartmanı'nın merakla beklenen 32. bölüm fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında yayınlan dizi, yayınlandığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kırıyor. Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanında Gülben, Esat ile yakaladığı mutluluğa inanamazken Safiye, Naci'yi görmeye çok yaklaşıyor. Han ise paranoyalarıyla başa çıkmaya çalışıyor. İşte Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanı

MASUMLAR APARTMANI 32. BÖLÜM FRAGMANI


Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanında Hikmet Beyin isteğiyle Han ve ailesi, İnci'yi dedesinden istemeye gidiyorlar.

Gülben ise hayatının mutluluğunu yakaladığı için yere göğe sığamıyor. Han ise İnci'nin yeni iş arkadaşına kafayı takıyor. İnci'yi arkadaşından kıskanan Han, halüsünasyonlar görmeye devam ediyor.

Öte yandan Naci'yi yeniden doktora götüren Han, onu kazan dairesine geri getirdiği sırada Safiye merdivenlerden aşağı iniyor. Naci'yi görür gibi olan Safiye, Han'a hesap sorarken gelen klarnet sesi Safiye'nin yüreğini sızlatıyor. Sfiye, Naci'yi görecek mi?

TRT1 ekranlarında dizi severlerinin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 32. bölümüyle Salı akşamı TRT1'de.

Masumlar Apartmanı'nın başrollerinde; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer gibi isimler yer alıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yasak Elma 109. bölüm fragmanı yayında! Şahika öldü mü?