16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Ramo 26. bölüm izle! Ramo 26. bölüm full izle Show Tv!

Ramo 26. bölüm izleyenleri yine ekran başına kilitledi. BKM imzalı dizinin yayınlanan Ramo 26. son bölümde, İstanbul'da bütün ibreler Cihangir'e dönmüşken Yavuz'un gelişiyle her şey alt üst olur. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo'un önüne büyük engeller çıkar, Yavuz dokunulmazlık almıştır. Ramo, ne olursa olsun Yavuz'u vuracaktır. Sibel ise Ramo'nun yanına döner. İşte kaçıranlar için Ramo son bölüm 26. bölüm full izleme linki.

25 Aralık 2020 Cuma 23:51 - Güncelleme:
Ramo 26. bölüm izle! Ramo 26. bölüm full izle Show Tv!

Ramo 26. bölümüyle Cuma akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. Ramo 26. bölümde; Ramo'un tek hedefi Sibel'i Cihangir'in evinden almaktır. Cihangir'in hedefi ise bunu başarmadan Ramo'yu öldürtmek. Bunun için de Sibel'i kullanacaktır. Ramo Yavuz'u vurur ve sonunda Sibel'i alır. Heyecanla izlenen Ramo son bölüm özeti haberimizde yer alıyor. Ramo 26. bölüm full izle!

RAMO 26. BÖLÜM FULL İZLE SHOW TV (RAMO SON BÖLÜM)

RAMO 26. BÖLÜM ÖZETİ

Ramo 26. Bölümünde; Ramo’un tek hedefi Sibel’i Cihangir’in evinden almaktır.

Cihangir’in hedefi ise bunu başarmadan Ramo’yu öldürtmek. Bunun için de Sibel’i kullanacaktır.

İstanbul’da bütün ibreler Cihangir’e dönmüşken Yavuz’un gelişiyle her şey alt üst olur.

Buna en çok öfkelenen de Ramo’dur. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkar, Yavuz dokunulmazlık almıştır. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkar.

Ramo'nun 26. Bölümünde Sibel'i eve getiren Ramo burada ailesine her şeyi anlattı. Sibel'in sahte evliliği, Cihangir'in yanında kalmasının ve geriye kalan her şeyin nedeninin Ramo'yu korumak olduğunu söylediler. Sibel evde hoş geldinleri alırken tüm aile tekrar bir arada olmanın sevincini yaşadı.

Sibel ile birlikte uzun zaman sonra huzurlu bir an geçiren Ramo yaşanılan onca anın boşa olmadığını dile getirdi. Sibel ile karşılıklı şarkı söylemeye başlayan Ramo, Sibel'e sıkıca sarıldı.

RAMO, YAVUZ'U VURUYOR!

Ramo'nun 26. Bölümünde Dokunulmazlık alarak kendi krallığını ilan etmek isteyen Yavuz düzenlediği toplantıya herkesi çağırdı. Davetlilerin karşısına çıkmak için hazırlanan Yavuz karşısında Ramo'yu gördü. Yavuz, Ramo'yu tehdit ederken, Ramo tereddütsüz şekilde silahıyla Yavuz'a sıktı!

Ramo yeni bölümüyle Cuma akşamı 20.00'de Show TV'de!

RAMO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ramo, Hasan, Doğan ve Şahin, Fidan’ın ölümüne neden olan Yavuz’un peşine düşmüşlerdir. Ramo, Yavuz’u bulmak için hem Serdengeçtilerden hem de Cihangir’in kullandığı mesaj ağından yararlanmak ister.

Cihangir de Yavuz’un Vasili’yle işbirliği yaptığını öğrenir ve adamlarını Yavuz’un peşine takar. Yavuz, dört bir yandan sıkışmıştır artık.

Ramo Yavuz'u yakalatmak için Çilingir ile buluşmaya gitti. Çilingir Yavuz'u bulacağını fakat karşılığında Ramo'dan bir suikast gerçekleştirmesini isteyeceğini söyledi.

Ramo, Çilingir'i ve tetikçilerini imha etmek için Serdengeçtiler ile tasarladığı planla tüm düzeni yıktı! Çilingir'in sistemiyle tüm tetikçileri karşı karşıya getiren Ramo, İstanbul'da Çilingir'in adamını bırakmadı.

Ramo son Bölümde, Vasili'nin babası oğlunun tabutu başında tehditlerini savurduktan sonra yalnız kalmak istediğini söyledi. Cihangir ve Mazhar yanından ayrıldıktan sonra ise içeriye Yavuz girdi.

Çilingir'den Yavuz'un yerini öğrenen Ramo bizzat harekete geçti. Yavuz ile Ramo'nun arabayla kovalamacası yoldaki bir barikatla son buldu. Barikatın arkasından ateşlenen roketatar ile Yavuz'un arabası havaya uçtu.

Yavuz'un aracı havaya uçtuktan sonra Ramo halasını kaybettiği yere geldi. Fidan'ın hayatını kaybettiği yere tek bir kırmızı karanfil bıraktı.

Sibel de bütün enerjisiyle Ramo’ya yardım ediyordur. Ramo, Yavuz’u bulduğunda hiç beklemediği, çok büyük bir sürprizle karşılaşır.

Ramo, Yavuz’u bulmak için hem Serdengeçtilerden hem de Cihangir’in kullandığı mesaj ağından yararlanmak ister. Cihangir de Yavuz’un Vasili’yle işbirliği yaptığını öğrenir ve adamlarını Yavuz’un peşine takar. Yavuz, dört bir yandan sıkışmıştır artık.

Sadakatsiz 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sen Çal Kapımı 24. bölüm izle!

Arka Sokaklar 571. son bölüm izle tek parça

Hercai 53. son bölüm izle!

Alev Alev 8. bölüm Puhu Tv!

Sol Yanım 5. bölüm tek parça Star Tv!

Mucize Doktor 43. son bölüm tek parça!