19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sen Anlat Karadeniz 29.bölümde Tahir şokta

Yiğit'i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit'i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat'ın harekete geçmesine kim engel olacak?

8 Kasım 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sen Anlat Karadeniz 29.bölümde Tahir şokta

SEN ANLAT KARADENİZ 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit'i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit'i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat'ın harekete geçmesine kim engel olacak? Saniye oğullarının başına bir şey geleceğinden endişelenirken kendi başındaki derdin farkında değildir. Saniye'nin karşısına çıkan Fikret, onu geçmişten gelen büyük günahıyla yüzleştiriyor. Saniye'nin büyük sırrı ne? Tahir ve Nefes Vedat'tan korkmadan yaşamaya kararlıdır. Onlar hiç tatmadıkları mutlulukları yaşayıp, aile olmanın tadını çıkarırken, Vedat hain planlarını gerçekleştirmek üzeredir. Vedat'ın Nefes'e dair elindeki büyük koz ne?

 

SEN ANLAT KARADENİZ 28. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes oğlu Yiğit’in ardından gözyaşlarına boğulur. Tahir, Nefes’e oğlunu getireceğine söz verir. Yiğit, arabada annesini istediğini Vedat’la gitmek istemediğini haykırır. Tahir arabasına atladığı gibi Vedat ve Yiğit’in peşinden gider.

Vedat, eve geldiklerinde Tahir de peşleriden gelmiştir. Tahir, Yiğit’i geri alacağını söyler. Vedat Yiğit’i eve sokar. Yiğit Tahir’e seslensede iş işten geçmiştir. Tahir, dışarıda Yiğit’e korkmamasını haykırır. Vedat, Yiğit’le konuşmaya çalışır, ancak onun “seni sevmiyorum” sözleri karşısında çaresiz kalır.

 

“KEŞKE TAHİR ABİ BABAM OLSAYDI”

Vedat’ın Yiğit’in velayetini nasıl aldığı açığa çıkar. Nefes oğlunu haftada bir görecektir. Bunu duyunca yıkılır. Vedat, oğlu Yiğit’e yaklaşmanın çarelerini arar. Yiğit’in, “keşke Tahir abim babam olsaydı” sözleri çileden çıkarsa da sabreder.

Yiğit odada tek başına ağlarken içeri Nazar girer. Nazar’a annesini ve Tahir’i çok özlediğini söyleyince Nazar annesini araması için telefonu getirir. Yiğit annesi ile görüntülü konuşur.