20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Sen Anlat Karadeniz izle 47. son bölümde Mercan’a büyük şok! Sen Anlat Karadeniz 48. Yeni bölüm fragmanı!

ATV’nin her geçen gün beğeni toplayan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkını anlatıyor.Nefes'in doğum yaptığı takdirde öleceğini öğrenen Tahir bunun Vedat'ın bir oyunu olup olmadığını araştırmaya başlar. Ancak durumdan habersiz olan Nefes farkına varmadan Tahir'in önüne engeller çıkarır. Nefes hayatında ilk kez sıcak bir yuvanın üyesidir, öyle ki Saniye'yi bile annesi yerine koyar. Hal böyleyken Tahir sevdiği kadına gerçeği söyleyip söylememekte kararsız kalır. Tahir kaygılarla boğuşurken Mercan, Nefes'in hamile olduğunu öğrenmiş, hayata ve Tahir'e dair umutları tükenmiştir. Mercan içinde kalanları Tahir'e dökerken, Nefes yapayalnız ve yardıma muhtaçtır. İşte Sen Anlat Karadeniz 48. Yeni bölüm fragmanı ve 47. Son bölüm ayrıntıları…

11 Nisan 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sen Anlat Karadeniz izle 47. son bölümde Mercan’a büyük şok! Sen Anlat Karadeniz 48. Yeni bölüm fragmanı!

Sen Anlat Karadeniz 144. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkını anlatıyor.

ATV’nin her geçen gün beğeni toplayan Sen Anlat Karadeniz dizisi 47. Son bölümüyle büyük beğeni topladı. Nefes'in doğum yaptığı takdirde öleceğini öğrenen Tahir bunun Vedat'ın bir oyunu olup olmadığını araştırmaya başlar. Ancak durumdan habersiz olan Nefes farkına varmadan Tahir'in önüne engeller çıkarır. Nefes hayatında ilk kez sıcak bir yuvanın üyesidir, öyle ki Saniye'yi bile annesi yerine koyar. Hal böyleyken Tahir sevdiği kadına gerçeği söyleyip söylememekte kararsız kalır. Tahir kaygılarla boğuşurken Mercan, Nefes'in hamile olduğunu öğrenmiş, hayata ve Tahir'e dair umutları tükenmiştir. Mercan içinde kalanları Tahir'e dökerken, Nefes yapayalnız ve yardıma muhtaçtır. İşte Sen Anlat Karadeniz 48. Yeni bölüm fragmanı ve 47. Son bölüm ayrıntıları…

 

SEN ANLAT KARADENİZ 48. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

SEN ANLAT KARADENİZ 47. BÖLÜM ÖZETİ

Nefes'in doğum yaptığı takdirde öleceğini öğrenen Tahir bunun Vedat'ın bir oyunu olup olmadığını araştırmaya başlar. Ancak durumdan habersiz olan Nefes farkına varmadan Tahir'in önüne engeller çıkarır. Nefes hayatında ilk kez sıcak bir yuvanın üyesidir, öyle ki Saniye'yi bile annesi yerine koyar. Hal böyleyken Tahir sevdiği kadına gerçeği söyleyip söylememekte kararsız kalır. Tahir kaygılarla boğuşurken Mercan, Nefes'in hamile olduğunu öğrenmiş, hayata ve Tahir'e dair umutları tükenmiştir. Mercan içinde kalanları Tahir'e dökerken, Nefes yapayalnız ve yardıma muhtaçtır.
 

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM İZLE

 

FİKRET VEDAT'IN HATALARINI DÜZELTMEYE ÇALIŞIYOR

Fikret, Vedat'ın hataları temizlemeye kaldığı yerden devam ederken karşısına çıkan bilgi hem Nefes'i hem Tahir'i ilgilendirmektedir.

VEDAT'TAN GİDERAYAK TAHİR'E SÜRPRİZ

Nefes ve Tahir'in aşkları sonunda meyvesini verir. Nefes hamiledir, ancak Vedat giderayak bir sürpriz yapmış ve Tahir'in eline yeni bir bomba bırakmıştır.

SEN ANLAT KARADENİZ 46. BÖLÜM ÖZETİ

 

Murat ve Nazar için beklenen gün geliyor. Düğün günü Nazar’ın gözleri ailesini arıyor. Ve annesi ile ablası ile kucaklaşıyor ama babası gelmiyor. Murat ise düğün heyecanı ile ayakta durmakta bile zorlanıyor. Nazar ve Murat düğün salonuna büyük heyecanla çıkıyor. Tahir ve Nefes’in konuşmaları ile herkes sevgiyle doluyor. Nazar’ın gerginliği ise herhalinden belli. Nazar gelin odasına giderek ağlayarak takıları çıkarıyor. Murat Nazar’ın yokluğunu fark ettiğinde Nazar oradan koşarak uzaklaşıyor. Murat arayıp nerede olduğunu soruyor. Nazar ‘yapamayacağım affet beni’ diyor. Murat Nazar’ın gidişi ile büyük yıkım yaşıyor. Hatta intihar etmeyi bile düşünüyor. Ama ağabeyi Tahir onu bu kararından döndürüyor.

NEFES HAMİLE

Nefes hamile kaldığını öğreniyor. Yaptığı gebelik testini Asiye ile paylaşıyor. Sevinç içinde Tahir ile de bu haberi paylaşmak için akşamı bekliyor. Akşam yemeğinde Tahir sürprizden habersiz eve geliyor. Nefes’in hamile olduğunu ve Yiğit’e bir kardeş geldiğini duyuyor. Bu sevinçle Nefes’e sarılıyor. Nefes ve Tahir inanılmaz bir mutluluk yaşıyor.

NEFES VE ASİYE’NİN İŞBİRLİĞİ

Tahir ve Mustafa İstanbul’a gidiyor. Nefes ve Asiye onlara öz açtırmamak için işbirliği yapıyorlar. Asiye ve Nefes eşlerini sürekli arayarak yanlarında duydukları kadın seslerinden farklı manalar çıkarıyorlar. Tahir ve Mustafa için işler oldukça zor gidiyor.

VEDAT: NEFES’E BIRAKTIĞIM HEDİYEYİ BEĞENDİN Mİ?

Cemal Kaptan Tahir’e adına bir zarf geldiğini ve zarfı masasını bırakacağını söylemişti. Tahir bu zarfı aldığında başına gelecekler habersiz bir video kaydı olduğunu anlıyor. Videoda Vedat, Tahir’e her zaman bir B planı olduğunu söylüyor. Ayrıca Nefes’e bıraktığı hediyeyi beğenip beğenmediğini soruyor.