19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Vuslat yeni bölüm fragmanı çok heyecanlı

Vuslat ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Vuslat dizisi 2. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

9 Ocak 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Vuslat yeni bölüm fragmanı çok heyecanlı

Vuslat yeni bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Yeni dizi Vuslat her hafta Pazartesi akşamları ekrana geliyor. İlk bölümü bu hafta yayınlanan dizi izleyiciyi heyecanlandırdı.

VUSLAT İLK BÖLÜM İZLEME LİNKİ

VUSLAT 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Feride Aziz’in de karıştığı kavgada 3 kişinin öldürülmesine şahit olur. Aziz gördüğü kabusun ardından erken saatlerde uyanır. Sabahın 6’sıdır ve saat birden bire durur. Meczup Abdullah aynı saatlerde Salih Baba’nın dükkanına gelir. Dükkanda da saatler aynı saatte durmuştur. Salih Baba, Abdullah’a vakitin geldiğini söyler ve köstekli cep saatinin arka kapağını açarak üzerinde yazılan ismi okur. Mehmet Şevki Korkmazer.

Feride’lerin evinde üvey annesi Hasibe kardeşini kovalar. Evdekiler gürültü üzerine uyanmışlardır. Feride ne olduğunu sorunca Hasibe, kardeşinin saçındaki bigudileri gece çamaşır suyu döktüğünü söyler. Korkmazerlerin evinde de Sabah kahvaltısında, Perihan kızı Sultan’ı kıyafetlerinden dolayı eleştirmektedir. Bu arada kahvaltıya inen Kerem’e de birkaç laf etmekten geri kalmaz.

Aziz ve Kerem iş ortakları ile gece iş yemeğindedir. Kerem Aziz’in iş ortakları ile konuşmalarından bişey anlamadığını söyleyerek masadan kalkıp gider. Kerem’n tanımadığı biri ile sinirli bir şekilde dışarı çıktığını gören Aziz iş ortaklarını yemekte Nehir ile birlikte bırakıp dışarı çıkar. Bu sırada aynı mekanda Ceylan ile olan Feride telefonla konuşmaktadır. Aziz, dışarı çıkarken Feride’ye çarpar ama onu tanımamıştır. Feride telefonla konuşurken, kavga seslerini duyar. Bu sırada Aziz ve Kerem’in karıştığı kavgada silah seslerini duyar. Aziz Kerem’e yardım ederken 3 kişinin ölümüne neden olur ve Feride de tüm bu olanları görmüştür.