20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Yeni Gelin 57.bölümde kahkaha tufanı

Biri Madrid'lerde Milano'larda büyümüş İspanyol güzeli Bella, diğeri Çukurova'nın kavuran güneşiyle büyümüş, aşiret içinde yoğrulmuş Hazar Ağa. İki ayrı dünyanın, iki ayrı galaksinin insanı olsalar da aşklarına engel olamayıp evlenirler ve Çukurova'nın, Bozok Aşireti’nin yolunu tutarlar.

14 Ekim 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Yeni Gelin 57.bölümde kahkaha tufanı

YENİ GELİN 57.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Biri Madrid'lerde Milano'larda büyümüş İspanyol güzeli Bella, diğeri Çukurova'nın kavuran güneşiyle büyümüş, aşiret içinde yoğrulmuş Hazar Ağa. İki ayrı dünyanın, iki ayrı galaksinin insanı olsalar da aşklarına engel olamayıp evlenirler ve Çukurova'nın, Bozok Aşireti’nin yolunu tutarlar. Artık Bella, Bozok Aşireti’nin yeni gelinidir. Fakat bu durum, başta kayınvalide Asiye olmak üzere tüm konak halkını rahatsız eder ve o an hepsi ant içerler. Bu yeni gelin, bu konakta barınamayacak, geldiği gibi gidecektir. Bunun için kimse elinden geleni ardına koymayacaktır.

 

YENİ GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni Gelin'in 56. Bölümünde; Möhteber artık resmen Yüreğir İlçesi Belediye Başkanı Adayı, nam-ı diğer “Pambık Leydi”dir. Möhteber önce konakta kendi kitlesini yaratmaya çalışır. Birçok kişinin desteğini almasına rağmen Kalender’in desteğini alamaz. Kalender, Möhteber’in adaylığına sonuna kadar karşıdır. Möhteber’in bunu sırf inat yüzünden yaptığını, elbet vazgeçeceğini düşünür. Möhteber’in adaylığı, Kalender kadar Baran’ı da rahatsız etmektedir. Duranların Ağa’sı olarak adaylık kendi hakkıdır. Fakat en büyük derdi de bu değildir. Çünkü Şirin’in temizlik takıntısıyla uğraşmaktadır. Baran, Şirin’in bu takıntısından ancak evlendikten sonra haberdar olmuştur. Hayatı zindana dönmüştür. Şirin’se hayatından gayet memnundur. Konakta, cepheler yavaş yavaş kendini belli eder.