17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

İnşaatta elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Kızıltepe ilçesinde bir inşaatın dış cephe sıvasını yaparken elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti. Mardin’in Kızıltepe ilçesi Yeni Mahallede bulunan bir inşaatta dış cephe sıvasını yapan Mehmet Baki Doğan’ın (34) elektrik akımına kapıldıktan sonra iskeleden düşerek yere çakıldığı ileri sürüldü.

Nurcan ÖKSÜZ/STAR20 Eylül 2015 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İnşaatta elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Haber verilmesi üzerine Ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan inşaat işçisi Doğan’ın, beyninde çatlaklar olduğu ve durumunun ağır olduğu, yapılan ilk müdahalenin ardından, Kızıltepe ve Mardin Devlet Hastanelerinde beyin cerrahi uzmanı olmadığı için, başka bir hastaneye sevk edilmesi için 112 Acil’ ye bildirildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, 112 Acil servisi en yakın olan Diyarbakır Batman ve Şanlıurfa da yer bulamadı. Yaklaşık 3 saat ağır yaralı olarak sevk bekleyen inşaat işçisi Doğan’a, en son Gaziantep’te yer bulunarak, ambulansla sevk edildi. Ancak yaralı Doğan’ın kalbi yolda durunca, tekrar Kızıltepe Devlet Hastanesine getirilerek kalbi çalıştırıldı. Yeniden sevk edilen Doğan’ın yolda 2.ci defa tekrar kalbi durunca geri getirildi. 5 defa kalbi durduktan sonra yeniden çalıştırılan Doğan’ın 6.cısında kalbi durduktan sonra kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.
Yapılan otopsinin ardından Doğan’ın cenazesi ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.