19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Fiat Poyraz’da Yılın Son Fırsatını Kaçırmayın

Türkiye’nin önde gelen otomotiv markalarından biri olan Fiat, yılın son günlerinde yeni araç sahibi olmak isteyenlere büyük avantajlar sunuyor. Fiat Poyraz’da Aralık ayına özel düzenlenen kampanyada son günlere girilirken, otomobil ve ticari araç satın alacaklara 2 yıl vade ve sıfır faiz imkanı veriliyor. Fiat’ın fark yaratan kampanyasında Koç Fiat Kredi’nin desteğiyle, 30 bin TL’ye 2 yıl vadeli yüzde 0 faizli otomobil ve ticari araç almak mümkün.

İZMİR/STAR27 Aralık 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Fiat Poyraz’da Yılın Son Fırsatını Kaçırmayın
TİCARİ ARACA 5 BİN TL ÖZEL İNDİRİM
Fiat modellerinden birine daha uzun vadede düşük faizli kredi imkânıyla sahip olmak isteyenler de, 30 bin TL’ye 60 ay vadeli yüzde 0,61 faizli kredi seçeneğinden faydalanabiliyor. Üstelik ticari araç seçeneklerinde krediye ek olarak 5 bin TL’ye varan Yılsonu Özel İndirim fırsatı da sunuluyor. Fiat’ın araç modellerini peşin olarak satın almak isteyen müşteriler ise anahtar teslim fiyatı üzerinden 2 bin TL’lik ekstra indirim avantajına sahip oluyor.

BU FIRSAT KAÇMAZ
Fiat Poyraz olarak yılın her döneminde ticari araç ve otomobil sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlar sunduklarını dile getiren Poyraz Otomotiv Satış Müdürü, Hakan Doluorman, Aralık ayında ise çok özel kampanya yaptıklarını söyledi. Yeni ticari araç satın almak isteyenlere, 5 bin TL’ye varan yılsonuna özel indirim yaptıklarını anlatan Doluorman, “Peşin alımlarda ise anahtar teslim fiyatından 2 bin TL indirim yapıyoruz. Poyraz Otomotiv olarak yılın son günlerinde yeni araç almak ya da araçlarını değiştirmek isteyenleri showroomlarımıza bekliyoruz. Muhteşem kampanyamızdan yararlanmak için son 4 gün kaldı. Pazar günü de showroomlarımız açık. Bu fırsat kaçmaz” dedi.