16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Selçuk Efes Festivali başlıyor 

49. Selçuk Efes Festivali 4 Eylül’de başlıyor. 5 gün sürecek festivalin coşkusu, UNESCO Kenti Selçuk’u birbirinden özel etkinliklerle saracak.

2 Eylül 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Selçuk Efes Festivali başlıyor 

Selçuk Efes Festivali, bu yıl 49’uncu kez kapıların açıyor. UNESCO Kenti Selçuk’un kurtuluşunun 96’ncı yılı onuruna 4- 9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek ve birbirinden güzel sanatsal etkinliğe sahne olacak festivalde, Ceren Akın, Pamela & Ümit Besen ve Kurtalan Ekspres, Selçuklular’a müzik ziyafeti yaşatacak. Festivalde eğlencenin yanı sıra çocuklar için eğitici etkinlikler, Ege mutfağından yöresel lezzetler Selçuklular ile buluşacak. 

Müzik, eğlence ve coşku festival boyunca kültür, sanat kenti Selçuk’un sokaklarını saracak. Festivali izleyecek çocuklar ister felsefe atölyesine katılacak, isterlerse şişme oyun parkında doyasıya eğlenecek. Festival süresince kurulacak stantlarda çok sayıda sanatçı ve zanaatkâr el emeği yöresel ürünleriyle yer alacak. 49. Selçuk Efes Festivali 4 Eylül Salı günü saat 19.30’da İstasyon Meydanı’ndan festival korteji ile başlayıp 9 Eylül saat 21.30’da Kurtalan Ekspres Konseri ile son bulacak.