16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Tevfikiye Hanımlar Lokali ve YEGEM hizmete açıldı

Yunusemre Belediyesi tarafından Tevfikiye Mahallesi’ne kazandırılan Yunusemre Gençlik Eğitim Merkezi (YEGEM) ve Tevfikiye Hanımlar Lokali hizmete açıldı.

30 Mart 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Tevfikiye Hanımlar Lokali ve YEGEM hizmete açıldı

Törende konuşan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, “Bu belediyemizin açtığı 12’nci lokal oldu. Üst katlarında da öğrencilerimizin eğitim alacağı yer var. 900’e yakın öğrencimizin eğitim aldığı bir yer haline getirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah diğer YEGEM’i de Millet Çarşısı’nda açacağız” dedi. 

BURADA BAHAR VAR

Törene katılan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay da Başkan Çerçi’nin çok çalıştığını belirterek, “Birileri 31 Mart’tan sonra bahar geleceğini söylüyor. Bakın buraya bahar gelmiş çiçekler açıyor” ifadelerini kulandı. 

HİZMETE TALİBİZ 

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur da, “Hayırlı iş için buradayız. Biliyorsunuz belediyecilik sadece yol ve kaldırım yapmak değildir. Sosyal belediyecilik anlamında insanlarımız için birçok faaliyet yapmaktır. Başta büyükşehir olmak üzere 17 ilçede hizmete talibiz” diye konuştu.