25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

DGS ek yerleştirme tercih sonuçları açıklandı mı

DGS ek tercih sonuçları 2018 açıklandı mı?

26 Ekim 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
DGS ek yerleştirme tercih sonuçları açıklandı mı

DGS ek tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Ek tercih başvurusunu tamamlayan ve beklemeye geçen adaylar, şimdi ÖSYM'den gelecek haberlere odaklanmış durumda. DGS ek tercih sonuçları, ilk yerleştirme döneminin sona ermesinin ardından herhangi bir bölüme yerleşmeyen adayların araştırdığı konu olmaya başladı.

DGS ek tercih sonuçları için geri sayım başladı. 2018 DGS ek yerleştirme sonuçları pek çok öğrencinin bir numaralı gündem maddesi oldu. Konu hakkında beklenti içinde olan ve ÖSYM'den gelecek haberlere kilitlenen öğrenciler, Sürece ilişkin bilgi almak adına internette sorgulama yapıyor.

2018 DGS ek yerleştirme sonuçlarına ilişkin heyecanlı bekleyiş devam ediyor. AİS sistemi üzerinden ek tercih başvurularını tamamlayan öğrenciler, şimdi ÖSYM'den gelecek sonuç açıklama haberine odaklandı. Konu hakkında sürekli ÖSYM'nin internet sitesini güncelleyen öğrenciler, sonuçlar hakkında bilgi almak istiyor.

DGS ÖSYM EK TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DGS EK TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

DGS ek tercih sonuçları ile ilgili adayların bekleyişi devam ediyor. Sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edilirken, ÖSYM tarafından ek tercihlerin açıklanacağı tarih ile ilgli bir açıklama yapılmadı. DGS ek tercih sonuçlarının önümüzdeki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Adaylar yerleştirme sonuçlarını,ÖSYM'nin (https://sonuc.osym.gov.tr) internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.