25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

BİM 5 Ocak 2021 kataloğu: BİM'de bu Salı neler var?

BİM'in Salı günü için hazırlanan aktüel ürünleri satışa sunuldu. BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta Salı günü Avon marka kozmetik ürünlerdeki fırsatlar göze çarpıyor. BİM'de Salı günü gıdadan bakım ürünlerine varıncaya kadar birçok indirimli ürün raflarda yerini aldı. Peki BİM'de bu Salı neler var? İşte BİM 5 Ocak 2021 aktüel ürünler kataloğu

3 Ocak 2021 Pazar 15:59 - Güncelleme:
BİM 5 Ocak 2021 kataloğu: BİM'de bu Salı neler var?

BİM'in bu hafta Salı günü için hazırlanan aktüel ürünleri satışa sunuldu. BİM'e bu Salı gelecek ürünler arasında temel gıda malzemeleri ve kozmetik ürünleri yer alıyor. Her Salı ve Cuma raflarını yenileyen BİM'in aktüel ürünler kataloğunda bu hafta; Parfüm çeşitleri, deterjanlar, Ayçiçek yağı, tereyağı, peynir gibi birçok üründe sürpriz indirimler var. Peki BİM'de bu Salı neler var? İşte BİM 5 Ocak 2021 kataloğu...

BİM 5 OCAK 2021 SALI AKTÜEL ÜRÜNLER

BİM aktüel ürünlerde bu hafta et, süt ve balık ürünleri doğrultusundaki indirimler kaçırılmaz fırsatla müşterinin beğenisine sunuluyor. Her hafta birbirinden ucuz ürünlerin yer aldığı BİM aktüel kataloğu bu hafta yine müşterilerin yüzünü güldürecek.

BİM aktüel ürünlerde bu hafta yine çok avantajlı ürünler var. BİM aktüel indirim kataloğunda bu hafta gıdadan bakım ürünlerine varıncaya kadar birçok üründe fırsat indirimi raflardaki yerini aldı.

BİM'e bu hafta Salı günü için hazırlanan aktüel ürünler kataloğunda temel ihtiyaç kapsamındaki gıda malzemeleri ve atıştırmalıklar uygun fiyattan satışa sunuldu.

BİM'e Salı günü gelecek olan ürünler arasında; 1 kilogramlık tereyağı, 450 gram peynir, 600 gram kaşar, labne, vanilyalı ve kakaolu süt, 4 litre Ayçiçek yağı gibi ürünleri yanı sıra dana kavurma, yemeklik pastırma, dana kangal sucuk, hindi sosis ve salam, piliç kokteyl sosis, karides ve somon yer alıyor.

BİM 5 Ocak 2021 aktüel ürünler kataloğundaki kozmetik ürünlerin yer aldığı sayfasında; parfüm çeşitleri, mandalinalı sıvı el sabunu, maskara, dudak koruyucu, vazelin, deodorant, 3 aşamalı maske kiti, tırnak bakım seti, şampuan, saç bakım kremi, katı güzellik sabunu, mega havlu, tuvalet kağıdı, kağıt mendil, ultra yoğun çamaşır suyu ve sprey kolonya yer alıyor.

A101 7 Ocak 2021 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı!

ŞOK'ta bu hafta İndirimde neler var? ŞOK 6 Ocak 2021 aktüel ürünler kataloğu

BİM'de bu hafta neler var? 6 Ocak 2021 BİM aktüel ürünler kataloğu yayında!