25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Bu Salı BİM'e neler geldi? BİM 8 Eylül 2020 Salı aktüel ürünler satışta!

BİM aktüel ürünlerin bu hafta Salı günü için hazırlanan aktüel ürünler satışa sunuldu. BİM aktüel ürünler kataloğunda bu salı gıda ürünlerdeki fırsatlar göze çarpıyor. Bu Salı BİM'deki aktüel ürünlerde deterjanlar, salam, pastırma çeşitleri gibi birçok indirimli ürün bulunuyor. BİM 8 Eylül 2020 Salı aktüel ürünler kataloğuyla bu hafta yine müşterilerin yüzünü güldürecek.

7 Eylül 2020 Pazartesi 10:36 - Güncelleme:
Bu Salı BİM'e neler geldi? BİM 8 Eylül 2020 Salı aktüel ürünler satışta!

BİM'in salı günü için hazırlanan aktüel ürünler satışa sunuldu. Her Salı ve Cuma raflarını yenileyen BİM'in aktüel ürünler kataloğunda bu hafta yine birçok üründe sürpriz indirimler var. Bu Salı BİM'e neler gelecek? BİM aktüel ürünlerde bu hafta gıda ürünlerinde kaçırılmaz fırsatlar yer alıyor. İşte BİM 8 Eylül 2020 Salı aktüel ürünler kataloğu... 

Her hafta birbirinden farklı ürünlerde indirim yapan BİM market zincirlerinin aktüel indirim kataloglarında bu hafta sürpriz ürünler yer alıyor. BİM aktüel ürünlerde bu hafta yine çok avantajlı ürünler var. BİM aktüel indirim kataloğunda bu hafta için hazırlanan fırsat indirimleri raflardaki yerini alacak.

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

ŞOK 9 Eylül 2020 aktüel ürünler kataloğu

BİM'e bu hafta neler gelecek? BİM 11 Eylül 2020 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı!

A101'e bu hafta neler geliyor? A101 10 Eylül 2020 aktüel ürünler kataloğu

BİM HAKKINDA

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. BİM ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 750 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2019 yılında da sürdürmüştür; Yıl içinde beş yeni bölge merkezinin yanısıra 766 (+29 FİLE) yeni mağaza açarak mağaza sayısında yaklaşık %12 oranında büyüme kaydeden BİM, 2019 yıl sonu itibariyle Türkiye’de 7.438 (FİLE ile 7.531) mağaza sayısına ulaşmıştır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir.

BİM Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da faaliyetlerini sürdürmektedir. BİM, Fas'ta 2019 yılında 55 yeni mağaza açarak 497 mağazaya ulaşmıştır. İkinci yurt dışı operasyonu olan Mısır’da ise 2019 yılı sonunda 320 mağazası bulunmaktadır.

BİM, başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.