18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Bu Salı BİM'e neler geldi? BİM 6 Ekim 2020 aktüel ürünler kataloğu

BİM'in Salı günü satışa sunulan indirimli ürünleri belli oldu. BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta mutfak ihtiyaçlarında ve kozmetik ürünlerdeki fırsatlar göze çarpıyor. Torku marka ürünlerdeki indirimler ve kozmetik ürünleri dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Peki Bu Salı BİM'e neler geldi? İşte BİM 6 Ekim 2020 aktüel ürünler kataloğu..

4 Ekim 2020 Pazar 16:23 - Güncelleme:
Bu Salı BİM'e neler geldi? BİM 6 Ekim 2020 aktüel ürünler kataloğu

BİM'in bu haftaki aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM'in Salı günü satışa sunulan indirimli ürünleri arasında Torku marka gıda malzemeleri ve kozmetik ürünler yer alıyor. Her Salı ve Cuma raflarını yenileyen BİM'in aktüel ürünler kataloğunda bu hafta yine birçok üründe sürpriz indirimler var. Peki Bu Salı BİM'e neler geldi? İşte haftanın aktüel kataloğu...

BİM aktüel ürünlerde bu hafta mutfak için temel gıda ihtiyaçları doğrultusundaki ürünler kaçırılmaz fırsatla geliyor. Her hafta birbirinden ucuz ürünlerin yer aldığı BİM aktüel kataloğu bu hafta yine müşterilerin yüzünü güldürecek.

BİM aktüel ürünlerde bu hafta yine çok avantajlı ürünler var. BİM aktüel indirim kataloğunda bu hafta gıdadan bakım ürünlerine varıncaya kadar birçok üründe fırsat indirimi raflardaki yerini alacak.

ŞOK 7 Ekim 2020 aktüel ürünler kataloğu

BİM'e bu hafta kozmetik sayfasında; Kırışıklık karşıtı krem, dekoratif yastık, şampuan-saç kremi, makyaj temizleyici, makyaj aynası, sıcak su torbası ve daha birçok indirimli ürün satışa sunulacak.İşte BİM'e bu hafta gelecek olan indirimli aktüel ürünlerin tamamı...

Gıda ürünlerine bir sayfa ayrılan BİM aktüel kataloğunda; Torkü 5 litre Ayçiçek yağı, tereyağı, sucuk, labne, bisküvi çeşitleri ve Torku sürülebilir çikolata uygun fiyattan satışa sunulacak.

A101'de bu hafta neler var? A101 8 Ekim 2020 aktüel ürünler kataloğu

ŞOK'a bu hafta neler geliyor? İşte ŞOK 7 Ekim 2020 aktüel ürünler kataloğu