25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

EYT'de son durum nedir?

TBMM Erken emeklilikte yaşa takılanlar son dakika gelişmeleri haberimizde.

2 Kasım 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
EYT'de son durum nedir?

MHP Genel Başkanı Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili, "Israrcı olmamak, olgun dönemi ve şartları beklemek daha hayırlı olur kanaatindeyiz." dedi. Numan Kurtulmuş ise gündemin ana maddesi olan "Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)" ile alakalı olarak yaptığı açıklamada ise "konu kapanmıştır" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yöneltilen soruları cevapladı.

"EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR (EYT)"

O konu kapanmıştır. Bugünkü şartlarda Türkiye'nin kaldırabileceği bir yük değildir.

Devlet Bahçeli'den emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili açıklama

MHP Genel Başkanı Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili, "Israrcı olmamak, olgun dönemi ve şartları beklemek daha hayırlı olur kanaatindeyiz." dedi.

Bu muhalefet partilerinin başından bu yana birlikte hareket ettiğini belirten Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yerine tekrar parlamenter sisteme dönüşü gerçekleştirmek için de siyasi faaliyet göstermektedirler. Onların duruşunu biz MHP olarak benimsemiyoruz" ifadelerini kullandı. Bahçeli, EYT'lerin durumunun partisinin de seçim beyannamesindeki konularından biri olduğunu da anımsattı.