19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Cengiz Ünder'i yerden yere vurdular! ''Bayıldı...''

Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder sakatlığının ardından Reims maçıyla ilk kez 11'de sahalara döndü. Fransızların performansı nedeniyle eleştiri yağmuruna tuttuğu Cengiz Ünder için 'Türk yıldız ikinci yarıda adeta bayıldı' yorumları yapıldı.

Star.com.tr23 Aralık 2021 Perşembe 11:26 - Güncelleme:
Cengiz Ünder'i yerden yere vurdular! ''Bayıldı...''

Milli futbolcu Cengiz Ünder sakatlık sonrası döndüğü ilk 11 maçında Reims'e karşı forma giydi. Marsilya'nın 90+8'de kazandığı penaltıyla 1-1 biten tartışmalı maçta Fransız basını Cengiz Ünder'e de eleştiriler getirdi.

CENGİZ ÜNDER'E SERT ELEŞTİRİ

Fransız basını Reims maçında etkisiz kalan Cengiz Ünder için sert eleştirilerde bulundu. Fransız gazetelerinden La Provence milli oyuncu için şu satırlara yer verdi: "Aralık ayında sadece Moskova deplasmanında asist yapan Cengiz Ünder sakatlıktan döndüğü ilk 11 maçında Reims'e karşı etkisizdi. İlk yarıda oyunun içinde olan Cengiz Ünder devre arasından sonra karşılaşmada etkisiz kaldı. Türk yıldız ikinci yarıda adeta 'bayıldı'. Marsilya adına sahanın en iyisi Payet'ti."

Fransız basınının önde gelen gazetelerinden L'Equipe ise Marsilya maçında kazanılan 90+8'deki tartışmalı penaltı pozisyonuna değindi. L'Equipe şu satırlara yer verdi: "Marsilyalılar çok şanslıydı. Açık olmayan, tartışmalı penaltı ile gökten bir puan kazandılar. Karşılaşmanın tamamında puanı hak etmediler"

CENGİZ ÜNDER: 19 MAÇTA 5 GOL 1 ASİST

Milli futbolcu bu sezon katıldığı Marsilya'da 14'ü lig olmak üzere toplamda 19 maça çıktı. Ligde 4 gol atan Cengiz Ünder, 5 Avrupa Ligi maçında ise 1 gol 1 de asist yapmayı başardı.

Star.com.tr