19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Hakan Çalhanoğlu İtalya'yı kasıp kavurdu! Dünya yıldızlarından inanılmaz övgüler...

Hakan Çalhanoğlu İtalya Serie A'da Inter forması ile gösterdiği performansla büyük takdir topladı. İtalya'nın iki ünlü futbol ismi Gianfranco Zola ve Fabio Capello, Hakan Çalhanoğlu için övgüler dizdi.

Star.com.tr28 Aralık 2021 Salı 10:08 - Güncelleme:
Hakan Çalhanoğlu İtalya'yı kasıp kavurdu! Dünya yıldızlarından inanılmaz övgüler...

Hakan Çalhanoğlu Inter formasıyla bu sezon çıktığı 21 maçta 6 gol 7 asist yaptı. 71 yıl önceki kırılan gol rekorunu 103 golle geçmeyi başaran Inter'in en önemli isimlerden birisi olan Hakan Çalhanoğlu için İtalya'nın önde gelen futbol isimlerden Gianfranco Zola ve Fabio Capello methiyeler dizdi. Milli yıldızın Inter'in bu sezonki çıkışında başrol oyuncu olduğu belirtildi.

"MUHTEŞEM BİR HAKAN ÇALHANOĞLU"

Ünlü İtalyan eski futbolcu Gianfranco Zola, Serie A'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu için övgü dolu sözler söyledi. Zola'nın sözleri şu şekilde: "Haftalarca Napoli iyi futbol oynadı ve zirvedeydi. Şimdi Inter'in zamanı geldi. Gol yemiyorlar ve istedikleri zaman golü bulabiliyorlar. Muhteşem bir Çalhanoğlu performansı var. Inter zirvede favorim."

"HAKAN ÇALHANOĞLU İYİLEŞTİRDİ"

Ünlü İtalyan teknik direktör Fabio Capello ise Inter'in futbolunu ve Hakan Çalhanoğlu'nu övdü. Capello şu sözleri söyledi: Napoli ve Juventus favorimdi ancak şimdi favorim Inter. Çünkü aynı savunmaya, aynı kaleciye ve aynı orta sahaya sahipler. Özellikle de Hakan Çalhanoğlu... Inter'in oyunu Hakan ile kesinlikle iyileşti. Mükemmel seviyelerde oynuyor."

Star.com.tr