25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fransa'da Cengiz Ünder fırtınası! ''Dünyanın en iyisi...''

Cengiz Ünder, Fransa basınına verdiği röportajla İtalya'da gündem oldu. Marsilya'dan takım arkadaşı Dimitri Payet hakkında övgü dolu sözlerde bulunan Cengiz Ünder, 'Dünyanın en iyi oyuncularından biri.' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Star Gazetesi18 Nisan 2022 Pazartesi 22:59 - Güncelleme:
Fransa'da Cengiz Ünder fırtınası! ''Dünyanın en iyisi...''

Marsilya'da performansıyla adından sık sık söz ettiren Cengiz Ünder takım arkadaşı Dimitri Payet için övgü dolu sözlerde bulundu. Cengiz Ünder, yıldız oyuncunun dünyanın en iyi oyuncularından biri olduğunu belirtti.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

CENGİZ ÜNDER'DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder, takım arkadaşı Dimitri Payet için önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu için övgü dolu sözlerde bulunan Ünder, "O, varlığı ve yaşına göre katkısıyla örnek teşkil eden harika bir oyuncu." dedi.

"DÜNYANIN EN İYİLERİNDEN BİRİ..."

Payet'in dünyanın en iyi oyunculardan biri olduğunu belirten milli oyuncu, "Kariyerim boyunca yetenekli oyuncularla geliştim. Aklımda üç tane var: Roma'da Daniele De Rossi ve Edin Dzeko ve Leicester'da Jamie Vardy. Ama belki de en yeteneklisi Payet. O bir dövüşçü, hala top oynamayı sevdiğini görebiliyoruz. Onunla geliştiğim için çok şanslıyım. Böyle bir unsurun varlığı bizi motive ediyor." ifadelerini kullandı.

CENGİZ ÜNDER'İN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, bu sezon Marsilya formasıyla 41 resmi maçın 32'sinde ilk 11'de yer aldı. 24 yaşındaki milli yıldız bu karşılaşmalarda 12 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulunarak büyük beğeni topladı.

Star Gazetesi