25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Game of Thrones oyuncusundan final açıklaması

Game of Thrones dizisinde Tyrion Lannister'ı oynayan Peter Dinklage, 'Game of Thrones hayranları finali böyle istemedi. Güzel beyazların (Jon Snow ve Daenerys Targaryen) birlikte gün batımına doğru yola çıkmalarını istedi ancak, dizinin gerçekten iyi olduğu şey, önyargılı kavramları yıkmaktı: Kötüler kahraman oldu ve kahramanlar kötü adam oldu' dedi.

star.com.tr25 Aralık 2021 Cumartesi 10:12 - Güncelleme:
Game of Thrones oyuncusundan final açıklaması

Game of Thrones dizisinde Tyrion Lannister karakterini canlandıran oyuncu Peter Dinklage, son filmi 'Cyrano'nun tanıtımı için yaptığı bir röportajda, dizinin son sezonu hakkında düşüncelerini ve hayranların tepkisini anlattı.

Röportajda Dinklage'a, 'kitapların yazarı George RR Martin'in dizinin iki sezon daha devam etmesini isteyip istemediğini ve aktörün bu fikre katılıp katılmadığı' soruldu.

Dinklage bu soruyu, "Doğru zamandı. Daha az değil, daha fazla değil. Bu dizinin bunu yapabileceğinden emin olmasam da, hoş karşılanmanızı eskitmek istemezsiniz.' şeklinde cevapladı.

GAME OF THRONES FİNALİNE TEPKİLER

Dinklage daha sonra, finalin neden olduğu tartışmaların, 'ayrılık' sebebi olduğunu söyleyerek açıklamaya çalıştı:

"Ama bence sonla ilgili bazı tepkilerin olmasının nedeni, onlardan ayrıldığımız için bize kızgın olmalarıydı. Yayından çıkıyorduk ve artık Pazar geceleri ne yapacaklarını bilmiyorlardı. Daha fazlasını istediler, bu yüzden buna tepki gösterdiler."

Dinklage, "Yaptığımızda bitirmek zorunda kaldık, çünkü şovun gerçekten iyi olduğu şey, önyargılı kavramları yıkmaktı: Kötüler kahraman oldu ve kahramanlar kötü adam oldu." dedi.

Dinklage, 'Tepkinin nedeninin insanların 'sonsuza kadar mutlu' bir son istemeleri olup olmadığı' sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Güzel beyaz insanların birlikte gün batımına doğru yola çıkmalarını istediler. Bu arada, bu bir kurgu. İçinde ejderhalar var ama dizi, düşündüğünüzü altüst ediyor ve bu sevdiğim bir şey."

Sonuç olarak Dinklage, geçen sezonun beklentileri alt üst ettiğini belirterek, "Sürekli bunu yaptılar, bir şey düşündüğünüz yerde başka bir şey verdiler. O şovu izlerken herkesin kendi hikayesi vardı, ama bence hiç kimse şovun sunduğu kadar iyi değildi." dedi.

star.com.tr