23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kerem Aktürkoğlu'na çılgın teklif! Yer yerinden oynayacak

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na dünya devi Arsenal talip oldu. İngiliz kulüp sarı kırmızılılar ile sezon sonunda masaya oturacak. Arsenal'in Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon euro önereceği belirtiliyor.

Star Gazetesi13 Nisan 2022 Çarşamba 16:13 - Güncelleme:
Kerem Aktürkoğlu'na çılgın teklif! Yer yerinden oynayacak

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu için İngiliz devi Arsenal kesenin ağzını açtı. Premier Lig kulübü yaz transfer sezonunda 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Sarı kırmızılı kulübe ise 20 milyon euro bonservis teklifinde bulunacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU PREMİER LİG YOLUNDA

Arsenal, Kerem Aktürkoğlu için görüşmelere sezon bitince başlayacak. Milli futbolcu için Atletico Madrid, Wolfsburg, Tottenham ve Lyon da devrede. İngiliz ekibi Kerem Aktürkoğlu transferini bitirmek için sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalacak ve gözden çıkarılan bonservis değeri tam 20 milyon euro.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN PERFORMANSI

Sarı kırmızılıların milli yıldızı bu sezon Süper Lig'de ikinci senesini geçiriyor. Büyük çıkış yakalayan Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'da çıktığı 46 maçta 11 gol 7 asistlik performans gösterdi. 24 yaşındaki oyuncu ligde 8 gol 3 asist, Avrupa Ligi'nde de 3 gol 4 asist yaptı.

Star Gazetesi