25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Korkulan oldu! Cengiz Ünder için resmi açıklama geldi

Cengiz Ünder, Lyon ile oynanacak maç öncesi sakatlandı. Marsilya'da yapılan son antrenmanda ağrıları nedeniyle takımdan ayrı çalışan Cengiz Ünder'in büyük maçta ilk 11'de forma şansı bulması zor görünüyor.

star.com.tr1 Şubat 2022 Salı 00:00 - Güncelleme:
Korkulan oldu! Cengiz Ünder için resmi açıklama geldi

Cengiz Ünder, Marsilya'nın deplasmanda Lyon ile karşılaşacağı önemli maç öncesi sakatlandı. Son antrenmanda takımdan ayrı çalışan Cengiz Ünder'in ilk 11'de görev alması beklenmiyor. Milli oyuncu bu sezon takımına 8 gol ve 1 asistle önemli katkıda bulundu.

CENGİZ ÜNDER, LYON MAÇINDA OLMAYABİLİR

Fransa Ligue 1'de 14. haftanın erteleme maçında deplasmanda Lyon'un konuğu olacak olan Marsilya'da Cengiz Ünder'in yapılan son antrenmanda takımdan ayrı çalıştığı açıklandı. Maçı kazanması halinde ikinci sıraya yükselecek olan Marsilya'da takımın en önemli kozlarından biri olan Cengiz Ünder'in önemli karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkma ihtimali zor görünüyor.

CENGİZ ÜNDER'İN MARSİLYA PERFORMANSI

Bu sezon Marsilya'da 23 resmi maçta görev alan Cengiz Ünder, 8 gol ve 1 asistlik performans sergileyerek takımına önemli katkıda bulundu. 24 yaşındaki Milli oyuncu, 23 maçın 21'inde ilk 11'de yer buldu. Ünder, sergilediği başarılı performans ile Marsilya taraftarının sevgisini topladı.

star.com.tr