24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Merih Demiral planı hüsrana uğrattı! ''Bunu nasıl yapar''

Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini, Merih Demiral'ı son oynanan Cagliari maçında yedek oturttu. Merih Demiral'ı bir sonraki hafta oynanacak Juventus maçına saklayan tecrübeli teknik adam beklenmedik yenilgi aldı ve ligde beşinci sıraya geriledi. İtalyan ekibi savunmada çok sayıda açık verdi.

Star.com.tr7 Şubat 2022 Pazartesi 11:27 - Güncelleme:
Merih Demiral planı hüsrana uğrattı! ''Bunu nasıl yapar''

İtalya Serie A'da Atalanta forması giyen Merih Demiral son oynanan lig maçında yedek soyundu. Teknik direktör Gian Piero Gasperini, milli savunmacıyı bir sonraki hafta oynanacak Juventus maçına sakladı. Ancak Atalanta, Merih Demiral'ın yokluğunda evinde lig 17'incisi Cagliari'ye 2-1'lik skorla mağlup oldu.

MERİH DEMİRAL'IN YOKLUĞU SAVUNMADA UYARI VERDİ

Gasperini, Atalanta'yı ligde ilk dörtte tutarak önümüzdeki senede Şampiyonlar Ligi'ne götürme hesapları yaparken beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Milli savunmacı Merih Demiral'ı Juventus ile oynanacak önemli maç öncesinde yedek bıraktı. Ancak Atalanta, Cagliari karşısında kritik bir yenilgi aldı. Bir maçı eksik Atalanta aldığı yenilgiyle 5'inci sıraya geriledi.

2 GOL 1 ASİSTLİK PERFORMANS

24 yaşındaki genç savunmacı Merih Demiral bu sezon İtalya ekibinde toplamda 22 maça çıktı. Mili savunmacı bir ligde bir de Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere iki gol kaydetti. Merih, bir de asist yaptı.

Star.com.tr