24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Rekor teklif! Hakan Çalhanoğlu için gözü kararttılar...

Hakan Çalhanoğlu için sürpriz bir gelişme yaşandı. Serie A'da Inter forması giyen ve sergilediği başarılı performansla beğeni toplayan Hakan Çalhanoğlu'na Atletico Madrid talip oldu. Milli oyuncu için Inter'in beklediği bonservis ücreti ise 35 milyon euro.

star.com.tr22 Şubat 2022 Salı 20:21 - Güncelleme:
Rekor teklif! Hakan Çalhanoğlu için gözü kararttılar...

İtalya'daki başarılı performansıyla adından sık sık söz ettiren Hakan Çalhanoğlu için Atletico Madrid devreye girdi. İspanyol ekibinin teknik direktörü Diego Simeone'nin Hakan Çalhanoğlu'nu ısrarla istediği öne sürüldü. Milli oyuncunun Inter ile olan sözleşmesi 2024'e kadar sürüyor.

ATLETICO MADRID, HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN PEŞİNDE

İspanya basınındaki haberlere göre, La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, İtalya Serie A takımı Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nu istiyor. İspanyol ekibinin sezon sonu milli oyuncuyu kadrosuna katmak için şimdiden temaslara başladı. Çalhanoğlu'nun Inter ile olan sözleşmesi ise 2024'e kadar sürüyor.

DIEGO SIMEONE, ISRARLA ONU İSTEDİ

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Hakan Çalhanoğlu ismini ısrarla istediği belirtildi. 28 yaşındaki oyuncu, bu sezon 6 gol ve 9 asistle takımına katkıda bulundu.

INTER, 35 MİLYON EURO İSTİYOR

Inter, 2024'e kadar sözleşmesi olan Hakan Çalhanoğlu için en az 35 milyon euroluk teklif bekliyor. Milli oyuncu bu sezon Inter forması ile 30 maçta forma giyerken 6 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi. 28 yaşındaki oyuncu 30 maçın 26'sında ilk 11'de yer aldı.