25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Resmen Galatasaraylıların ahı tuttu! Mostafa Mohamed'i yıkan haberi duyurdular...

Mostafa Mohamed, bu sezon Nantes formasıyla iyi bir başlangıç yaparak büyük beğeni toplamıştı. Ancak gol istikrarını sürdüremeyen ve son maçlarda golle buluşamayan Mostafa Mohamed'in yedek kulübesine çekileceği belirtildi. İşte detaylar...

Star Gazetesi3 Ekim 2022 Pazartesi 18:29 - Güncelleme:
Resmen Galatasaraylıların ahı tuttu! Mostafa Mohamed'i yıkan haberi duyurdular...

Yaz aylarında Galatasaray'dan kiralık olarak Nantes'e giden Mostafa Mohamed için Fransa'da işler yolunda gitmiyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak son 4 lig maçında da golle buluşamayan Mostafa Mohamed yedek kulübesine çekilecek.

MOSTAFA MOHAMED, KİRALIK OLARAK GİTMİŞTİ

Galatasaray'ın yaklaşık 4 milyon euroya Zamalek'ten kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılılarda beklentilerin altında kalmış ve bu yaz kiralık olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'e gönderilmişti.

FRANSA'DA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMIŞTI

Mostafa Mohamed, yeni takımı Nantes'te yeni sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Mısırlı golcü ilk 5 lig maçında 2 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulunarak büyük beğeni toplamıştı.

NANTES'TE MOSTAFA MOHAMED'E KESİK

L'Equipe gazetesinden alınan bilgiye göre; Ligue 1'de son 4 karşılaşmada da golle buluşamayan Mostafa Mohamed için teknik direktör Antoine Kombouare kararını verdi. Kombouare, Mısırlı golcüyü yedek kulübesine çekecek.

Star Gazetesi