19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Şenol Güneş resmen imzalıyor! Yeni adresi herkesi ters köşe edecek...

Şenol Güneş, A Milli Takım'dan sonra herhangi bir takımı çalıştırmamıştı. Bu sezon Fransa Ligue 1'de düşen Saint Etienne'in tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'e talip olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Star Gazetesi12 Haziran 2022 Pazar 18:53 - Güncelleme:
Şenol Güneş resmen imzalıyor! Yeni adresi herkesi ters köşe edecek...

Bu sezon Fransa Ligue 1'den düşen Saint Etienne, Şenol Güneş'e talip oldu. Fransız ekibinin A Milli Takım'ın ardından hiçbir takımı çalıştırmayan Şenol Güneş'i takımın başına getirmek istediği iddia edildi.

SAINT ETIENNE, ŞENOL GÜNEŞ'İN PEŞİNDE

Fransız basınında yer alan habere göre; Bu sezon Ligue 1'e veda eden Saint Etienne, Şenol Güneş'i takımın başına getirmek istiyor. Fransız ekibi, son olarak A Milli Takım'da görev alan tecrübeli çalıştırıcıya teklifte bulundu.

ŞENOL GÜNEŞ SICAK BAKIYOR

Haberde, Şenol Güneş'in de Saint Etienne'de teknik direktörlük yapmaya sıcak baktığı belirtildi.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

KARİYER ÖZETİ

Kariyerinin en parlak dönemini Beşiktaş'ta geçiren Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımla 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında Süper Lig'de şampiyonluk yaşamıştı. Şenol Güneş, çalıştırdığı bir diğer takım olan Trabzonspor'da 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kaldırma başarısı gösterdi. A Milli Futbol Takımı'nı da çalıştıran Şenol Güneş, 82 karşılaşmada 38 galibiyet, 23 beraberlik ve 21 mağlubiyet almıştı.

Star Gazetesi