25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Şimdi de Attila Szalai krizi! Fenerbahçe'de bir bu eksikti

Attila Szalai için İtalyan kulübü Napoli devreye girmişti. 20 milyon Euro bonservis talep eden Fenerbahçe'nin rakamı aşağı çekmemesi sonrasında Attila Szalai görüşmelerinin tıkandığı belirtildi.

Star.com.tr27 Aralık 2021 Pazartesi 09:44 - Güncelleme:
Şimdi de Attila Szalai krizi! Fenerbahçe'de bir bu eksikti

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Attila Szalai için başta Chelsea ve Napoli olmak üzere bir çok Avrupa kulübü harekete geçmişti. İtalyan basınından Gazzetta'nın haberine göre sarı lacivertliler 20 milyon Euro bonserviste diretti ve İtalyanlar ile olan pazarlık tıkandı.

"ATTİLA SZALAİ İTALYA'YA GİTMEK İSTİYOR"

Macar stoperin menajeri Attila Szalai'nin İtalya'da futbol kariyerine devam etmek istediğini belirtmişti. Ancak Fenerbahçe yönetimi genç savunma oyuncusu için 20 milyon Euro bonserviste diretti ve masadan kalktı.

26 MAÇTA 2 ASİST YAPTI

2020-2021 sezonunun ortasında Fenerbahçe'ye katılan Attila Szalai gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi oldu. Bu sezon 26 maçta sahaya çıkan 23 yaşındaki savunmacı 2 asistlik performans gösterdi.

VİTOR PEREİRA İLE SORUN YAŞAMIŞTI

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira'nın sorun yaşadığı futbolculardan birisi de Attila Szalai'ydi. Pereira, Macar stoperi bir çok maçta oyundan kesmiş ve şans vermemişti.

Star.com.tr